Grzegorz Kowalczyk - opinia (1) Bardzo często tu przychodzę, Duże porcje lodów, wyśmienita jakość, duży wybór... Grzegorz Kowalczyk xxx - opinia (1) Ceny z kosmosu! Pomijam już fakt, że na stronie miałam produkt dostępny, a... xxx Kkient - opinia (1) Wszystko w porządku. Najlepsze ceny i asortyment. Obsługa wyluzowana i... Kkient
Stała klientka - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie Właściciel sympatyczny, serdeczny, miły Można... Stała klientka Damian - opinia (1) Kupiłem zakład dużego lotka na chybił trafił. A w domu zdziwienie bo... Damian Piotr - opinia (1) Wspaniałe miejsce prowadzone przez właścicieli z pasją. Przystępne ceny za... Piotr Mariusz lapko - opinia (1) Fajna opsóga tak samo jeśli chodzi o panią która dorada dotyczące wkrętów lub... Mariusz lapko Roman - opinia (1) Uwielbiam chleb razowy z tej piekarni Roman Michał z Gdańska - opinia (1) Najlepsze miody / robię tam zapasy, a jestem z Gdańska. Miła obsługa Michał z Gdańska Ev - opinia (1) Porażka! Nie polecam, Pani robiąca wiązankę jak za kare- efekt końcowy marny! Ev Pawcio - opinia (1) Super sympatyczna i fachowa obsługa! Pawcio Jakub - opinia (1) Fajne miejsce - szeroki różnorodny asortyment win jak i innych alkoholi (i... Jakub kama1511 - opinia (1) Zakupiłem w Szczepanie latarkę z akumulatorkiem. Była zapakowana w plastik... kama1511 Klient - opinia (1) Dzial sanitarny totalne dno obsluga to jakas amatorszczyzna mam na mysli ten... Klient Bogumiła K - opinia (1) Takich wypieków to dawno nie jadłam. Są pyszne a obsługa przemiła. Super Bogumiła K Andrzej S - opinia (1) Piekarnia palce lizać. Obsługa bardzo dobra na wysokim poziomie. Gratulacje Andrzej S Jacek - opinia (1) Wspaniała obsługa czułem się jakbym wchodził do cieplutkiego domku wspaniali... Jacek Krzysztof - opinia (1) Obsługa super doradza i "prowadzi po sklepie za rączkę jak dziecko". Jestem... Krzysztof Edward - opinia (2) Nareszcie specjalistyczny sklep w Gdyni, oferujący nie tylko wino, ale też... Edward Anka - opinia (1) Super obsługa. Bardzo szybka dostawa, uprzejmy kurier. Przede wszystkim... Anka