Łukasz - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo uprzejma i pomocna obsługa. Polecam Łukasz Agata - opinia (1) Wszystko na mega plus, super szybka dostawa zooexpresowym kurierem;-) jedynie... Agata Beauty Invest - opinia (1) jest no najlepsza kwiaciarnia z jaką współpracujemy. Wszystko i każda... Beauty Invest
Maciej - opinia (1) Fantastyczne ciastka, poezja smaku - i pięknie podane. Zawsze tam wpadam jak... Maciej Leszek Lechia Video - opinia (1) Rajskie smaki tortów i ciast lody w sezonie rewelacja. Nowa siedziba we... Leszek Lechia Video Patrycja - opinia (1) Super jak zawsze, obsługa na infolinii i kurierska jak zawsze miła uprzejma,... Patrycja Lucyna Pyszynska - opinia (1) Profesjonalna miła i szybka obsluga,zarówno przez telefon jak i na... Lucyna Pyszynska P.Cz. - opinia (1) Blyskawiczna realizacja i dostarczenie paczki. Polecam P.Cz. Krzych - opinia (1) Szeroki wybór produktów i szybka dostawa. Jestem w pełni zadowolony i... Krzych Anna - opinia (1) Duży wybór telefonów, nowy iPhone 13 Pro dostępny od ręki jest też możliwość... Anna Adrian - opinia (1) Odkąd znalazłem zooexpres jestem mega zadowolony, taniej oczywiście niż w... Adrian Grzegorz Karaś - opinia (1) zawsze świeży towar i miła obsługa. Grzegorz Karaś Jacek - opinia (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, dużo pomagają Jacek An - opinia (2) W sklepach obsługa z nonszalancją i bardzo niemiła . Ekspedientki... An Mky - opinia (1) Darmowy parking i kameralny charakter. Lubię zakupy na których nie muszę... Mky Gość - opinia (1) Centrum beznadziejne chociaż lokalizacja bardzo dobra masa pustych lokali Gość Renata - opinia (1) Otrzymałam bardzo dobrą cenę za starą biżuterię złotą i srebrne sztućce, miła... Renata Klient - opinia (2) Chleby i ciasta pierwsza liga - nie zawiodłem się! Klient Zuzanka - opinia (2) najlepsze drożdżówki w okolicy!!!! Zuzanka Bożena - opinia (2) Od niedawna Manufaktura pojawiła się w Osowej , . Wypróbowałam już kilka... Bożena