Tomek - opinia (1) Sprzedają nowe, oryginalne produkty z gwarancją, można też wziąć FV23%. Duży... Tomek Maria - opinia (1) Rano zamówienie złożone, a już wieczorem piesek jadł swoją ulubioną karmę, a... Maria Wrotek - opinia (1) Najpierw uwaga co do terminu korzystania: korzystałem jesienią 2020 r., wybór... Wrotek
Nathale - opinia (1) Waśnie odebrałam kolejna paczkę z karma dla mojego adopciaka. Zawsze można... Nathale janusz - opinia (1) wspaniały garmaż, ryby zawsze świeże, wielki wybór wszystkiego co z wody,... janusz Sabina - opinia (1) Stwierdzam iż pączek z nadzieniem budyniowym się pogorszyła ponieważ budyń... Sabina Aleksandra - opinia (1) Super kontakt! Pisałam maila w celu dogadania godziny dostarczenia paczki.... Aleksandra Maja - opinia (2) Ogromny wybór win w świetnych cenach, a do tego przemiła obsługa. W sklepie... Maja Zadowolony - opinia (2) Najlepszy sklep w domu towarowym,jedyny i wyjątkowy w okolicy z takim... Zadowolony Przemek - opinia (1) Super hurtownia jeśli czegoś nie dostaniesz to możesz umówić się ze ci... Przemek Paulina - opinia (1) Zamawiałam garmaż na Boże Narodzenie i ciasta pieczone przez właścicielkę.... Paulina Izabela - opinia (1) Od dłuższego czasu kupuje karmę dla psa.Szybka wysyłka, mili kurierzy.polecqm Izabela Darek - opinia (1) Po remoncie - wiecęj przestrzeni, ale mam nadzieję, że asortymentu jest mniej Darek Zosia - opinia (1) Zamówiłam jedzonko dla psa i już w jeden dzień je dostałam. Obsługa... Zosia Smilegie - opinia (1) Najlepsza firma z tkaninami w Trójmieście. Obsługa na wysokim poziomie.... Smilegie Janina - opinia (2) Bardzo polecam, pyszne chleby na zakwasie, duzy wybor ciast. Janina Klient - opinia (1) Najlepszy sklep z balonami w trójmieście. Byłem w kilku, wiem co mówię :)... Klient Teresa - opinia (1) Dzisiaj zamówione, dzisiaj dostarczone. Szybka obsługa. Kontakt z kurierem... Teresa Maniek - opinia (1) Nie zamawiajcie kwiatów z tej poczty kwiatowej kwiaty na zdjęciu Ok ale... Maniek Natalia - opinia (1) Świetny sklep z szerokim asortymentem win i alkoholi mocnych - bardzo dobra... Natalia