Maciej Jakubik - opinia (1) Super asortyment i przemiła starsza pani Maciej Jakubik Zdzisław B. - opinia (1) Wrażenia wynikają z ilości gwiazdek, które zaordynowałem!!! Zdzisław B. Jakub K - opinia (2) Jedna z niewielu pozostałych rzemieślniczych piekarni w Gdańsku. Chleb biały,... Jakub K
Ewa - opinia (1) Mój ulubiony sklep. 90 procent zakupów robie w tym sklepie. Ogromny plus za... Ewa Kasia - opinia (1) Super sklep dla spóźnialskich lub zapracowanych! Kurier trójmiejski zawsze... Kasia aga - opinia (1) Poprosiłam koleżankę, żeby przy okazji (mieszka niedaleko) oddała mi... aga Marlena - opinia (1) Szybka dostawa tego samego dnia, w pełni profesjonalnie. Bardzo polecam. Marlena Hash - opinia (1) Genialny sklep. Szeroki asortyment. Ceny marzenie. Bursztyn, srebro. Hash Małgorzata - opinia (1) Pani udzieliła krótkiej odpowiedzi, po czym kiedy stałam jeszcze przy jej... Małgorzata Aga - opinia (1) Od dawna korzystam z zooexpress i nigdy nie miałam problemu. Zawsze przed... Aga Zofia - opinia (1) Dzień dobry, Kwiaciarnia sprzedaje stare kwiaty w bardzo wysokiej cenie. Na... Zofia Misiowa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego za pośrednictwem strony... Misiowa Karolina - opinia (1) Rewelacyjny smak, chleb nawet następnego dnia jest pyszny Karolina Sylwia - opinia (1) bardzo oryginalne i pyszne smaki polecam Sylwia Jan - opinia (1) Jestem zadowolony z obsługi w punkcie, profesjonalnie i expresowo.. Jan Ania - opinia (1) Najlepsze torty, czuć ich smak i zapach, a nie podejrzane dodatki... Ania Aleksandra - opinia (1) Zakupiłam dziś w sklepie firmowym na Krzemowej coś, co w nazwie miało... Aleksandra Szymon - opinia (1) To były moje czwarte zakupy w i ostatnie ,ostatnia dostawa masakra rozwalona... Szymon Marek - opinia (1) Polecam w 100% :) wszystko w jak najlepszym porządku i ekspresowa dostawa Marek Jacek. K - opinia (1) Bardzo dobra obsługa duży wybór dobre ceny Jacek. K