Anna - opinia (1) Wspaniała obsługa. Pani chociaż była tylko jedna świetnie dawała sobie radę z... Anna Barbara - opinia (1) Najlepszy na świecie tort pomarańczowy. Tylko i wyłącznie z Baccate. Barbara Grzegorz - opinia (1) Zamówiłem tort urodzinowy, był poprostu dobry niestety nie był na tyle dobry,... Grzegorz
Michal Gondolier III - opinia (1) Fantastyczne miejsce, często tam bywam Michal Gondolier III Justyna - opinia (1) Szeroki asortyment, obsługa na wysokim poziomie, no i kurier Trójmiasto -... Justyna Oliwia - opinia (1) Dostałam od chłopaka na rocznice i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :)... Oliwia White Rabbit - opinia (1) Wspaniały antykwariat na mapie Gdańska, wyjątkowe miejsce. Dużo ciekawych... White Rabbit Patryk - opinia (1) Raj dla miłośników Lego. Sprzedawca to także fanatyk Lego. Patryk Joanna Muller - opinia (1) Jestem stała klientka biżuterii srebrnej z markazytami . Obsługa nie tylko... Joanna Muller KGT - opinia (1) Pan Jacek z Auchan Riviera to jeden z najlepszych pracowników sklepów... KGT Natalia Marczyńska - opinia (1) Kupiłam box z okazji urodzenia dziecka da kolegi z pracy, i to był bardzo... Natalia Marczyńska JacekArek - opinia (1) Miałem niesamowitą przyjemność zakupić pudełko na prezent i sprawił ono... JacekArek Jaśko - opinia (1) Bardzo dobra oferta i duży wybór towaru. Niezle promocje. Szybka dostawa za... Jaśko Regina - opinia (1) To co mnie interesuje to jest do nabycia w ZooExpressie dla mojego kocurka i... Regina danjerz - opinia (1) Bez problemów, i szybko.Duży wybór danjerz Anna - opinia (1) Już od kilku lat kupuje karmy i inne akcesoria nigdy się nie zawiodłam... Anna Ola - opinia (1) Obsługa ewidentnie wyśmiewa klientów oraz ma olewające podejście. Nie polecam Ola Paulina - opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z super szybką wysyłką, zamawiam już... Paulina Danusia - opinia (1) Regularnie robię zakupy na hali targowej w Gdańsku. Zakupy do domu tzw.... Danusia Piotr - opinia (1) Bardzo piękne wyroby w dobrych cenach, miła i pomocna obsługa Piotr