Tomasz - opinia (1) Dziś kupiłem filet z flądry smażony i ,, krążki " z łososia. Nie były to... Tomasz Karolina - opinia (1) Zakupy oceniam na 6+. Rabat na pierwsze zakupy, wszystkie zamówione produkty... Karolina Klientka - opinia (1) Towar zamówiony chwilę po godz. 14.00 został dostarczony przez kuriera tego... Klientka
Regina - opinia (1) Jestem klientka tego miejsca od lat. Mówię o etc na zaspie.personel wita mnie... Regina Dorota - opinia (1) Klif ział pustkami już kilku lat... Po wprowadzeniu płatnego parkowania... Dorota Monika - opinia (1) Super szybka dostawa prosto pod drzwi Monika Iwona - opinia (1) Masakra. Omijać z daleka. Właśnie kupiłam kruche ciasto z Jagodami. Tak... Iwona Damian - opinia (1) Masakra, najgorszy lombard w jakim zostawiłem swoj sprzęt. Jak odebrałem... Damian Ania - opinia (1) Sklep godny polecenia i zaufania. Zawsze szybko i solidnie. Obsługa rzetelna.... Ania tita - opinia (1) Korzystam prawie co dzień. Bardzo miła obsługa tita Bolek - opinia (1) Szybko ,tanio i na miejscu. Bardzo mila obsluga. Bolek Krzysztof - opinia (1) Od dawna robimy zakupy w tym sklepie i nigdy nie było problemów. Dzisiaj... Krzysztof Oskar - opinia (1) Szukałem tort na wesele znajomych. Wszyscy mówili idź do "Tarty". Tak... Oskar AS - opinia (1) Usługa ad hock. Po wylądowaniu na lotnisku szukałem kwiaciarni na bukiet... AS Marta - opinia (1) Dziękuję za wieloletnią współpracę. Bardzo profesjonalną obsługę. Bardzo... Marta Zadowolony Mieszkaniec - opinia (1) Bardzo miła obsługa i pracownicy tego sklepu bardzo się starają by sklep był... Zadowolony Mieszkaniec Agnieszka - opinia (1) Bardzo dobra kawa kokosowa ️ Ciasta bardzo apetyczne i aż ciężko się... Agnieszka klient z Tczewa - opinia (1) nie polecamy cukierni kropek. pracownicy niekompetentni. Wykonanie telefonu... klient z Tczewa Anna - opinia (1) Profesjonalna obsługa, idealny dobór wyposażenia biura, serwis posprzedazowy... Anna Hanna - opinia (1) W księgarni tej można znaleźć bardzo wiele ciekawych tytułów, ale również... Hanna