Krzysztof - opinia (2) Bardzo ładne rzeczy. Użytkownik - pinczer miniaturowy. "Superman" w rozmiarze... Krzysztof Szkutnik - opinia (1) Chamstwo obsługi porażające i permanentne. Jak ktoś nie radzi sobie w pracy z... Szkutnik Sonia - opinia (2) Koszmar, bezczelna sprzedawczyni, zresztą obie , i starsza, i młodsza bardzo... Sonia
eugeniusz szmidt - opinia (1) korzystajac z okazji pragne przekazac wyrazy uznania dla serwisu napraw... eugeniusz szmidt Majka - opinia (1) Niesamowita wiedza w kwestii bezpieczeństwa przewożenia dziecka w... Majka kaz - opinia (1) Nieporozumienie. Fatalna obsługa - ludzie w większości z łapanki,... kaz Miya - opinia (1) Super , polecam , bardzo dobry asortyment Miya Hania - opinia (1) Uwielbiam ten sklep! I panie w panie w nim pracujące! :) Bardzo życzliwe i... Hania Agnieszka - opinia (1) najgorsza obsługa na świecie. można czekać ponad godzinę na to by pracownik... Agnieszka kz - opinia (1) fatalna obsługa, po kilku minutach musiałem zrezygnować z zakupu bo po prostu... kz maja - opinia (1) Super sklep, miła i pomocna obsługa. Dobry towar i sporo promocji. maja M.Kleina - opinia (1) "Lombardia"w Gdyni,ul.Abrahama 17 - najlepszy,najbardziej profesjonalny... M.Kleina Paweł i Ola - opinia (1) Polecam wykonanie tortów (u nas ślub i chrzciny córki) - super estetycznie,... Paweł i Ola Lukasz - opinia (1) Od początku powstania piekarni przy ulicy Czerwony Dwór dotychczas był to... Lukasz MS - opinia (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, panie fachowo doradzają w wyborze kosmetyków.... MS Ja - opinia (1) Bardzo drogo. Nawet mniejsze markety mają taniej. Ja Małgorzata - opinia (1) Jestem regularnym klientem supermarketu moze niezbyt czestym ale regularnym.... Małgorzata Monika - opinia (1) W dniu15 mają nieświeże bułki maślane i chałka. A pojechałam po chałkę... Monika Renia - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa ;) Dzieki Renia Marcin - opinia (1) Ok, polecam! Któryś raz już skorzystałem. Marcin