Gosia - opinia (1) Bardzo sprawna obsługa Realizacja zamówień na wysokim poziomie Gosia Paweł - opinia (1) Bardzo dobre ciasta i pączki. Miła obsługa:) Paweł Paweł - opinia (1) Duży asortyment i pomoc ze strony pracowników:) Paweł
Paweł - opinia (1) Spoko asortyment i wystrój miejsca:) Paweł Daria - opinia (1) Pyszne ciasta i drożdżówki. Zawsze świerze, super obsługa:) Daria Iwona - opinia (1) Pyszne ciasta i desery. Super obsługa i klimat miejsca:) Iwona Beata - opinia (1) Duże wyposażenie sklepu i super obsługa. Pomoc w wyborze odpowiednich... Beata Barbara - opinia (1) Od 5 lat kupuję w ZooExpress. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze dostawa była... Barbara Małgorzata - opinia (1) Obsługa słabo zorientowana w swoich obowiązkach.Nie znają podstawowych zasad... Małgorzata Eve - opinia (1) Wszystko jest super, ekspresowa dostawa. Brakuje mi tylko paru firm z... Eve Mariusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej kwiaciarni. Mają bardzo dobrą stronę... Mariusz Tomek - opinia (1) Bardzo smaczne wyroby i dobrej jakości. Tomek Tomek - opinia (1) Polecam, szybka dostawa, świeże kwiaty, miła obsługa ;) Tomek Nin - opinia (1) Niestety właścicielka jest bardzo niemiłą osobą, wizyta tam nie należy do... Nin Alicja Markowska - opinia (1) Super produkty i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam. Alicja Markowska Eliza - opinia (1) Kupiłam terminal z kasą Pospay jestem bardzo zadowolona zarówno ze... Eliza P - opinia (1) Świetna obsługa, profesjonalizm, szybka realizacja zamówienia. P Joanna - opinia (1) Szybko, sprawnie, miły i zawsze uśmiechnięty Pan który przyjeżdża,... Joanna Ania - opinia (1) Prawdziwe francuskie wypieki. Tak długo czekałam na takie miejsce w Gdańsku Ania Katarzyna Jurczyk - opinia (1) Polecamy skorzystanie z bogatej oferty sklepu. Bardzo miła obsługa, wysoka... Katarzyna Jurczyk