Przemysław Praski - opinia (1) Skorzystałem z serwisu pogwarancyjnego ekspresu do kawy Jura. Usługa wykonana... Przemysław Praski Krystyna Gawor-Czajewska - opinia (1) Super obsługa, rewelacyjne podejście do klienta. Warto skorzystać z ich usług... Krystyna Gawor-Czajewska Ania - opinia (1) Tablice i flipcharty dostępne od ręki, duży wybór produktów Esselte, polecam!! Ania
Cherry - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy szukaja pyszności bez wyrzutów sumienia. Miła... Cherry klient - opinia (1) nie polecam nikomu w tym sklepie wykupywać usługi montażu ogrodzenia,... klient Asia - opinia (1) Polecam, przystępne ceny, szybka dostawa. Asia Maria - opinia (1) Przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia. Polecam. Maria HarpaganZStrzyzy - opinia (1) Bardzo dobra firma z pełnym asortymentem dla naszych zwierzaków. Kurier... HarpaganZStrzyzy Agata - opinia (1) Uwielbiam ten sklep. Raz nowe raz stare rzeczy można tu znaleźć, często... Agata Iwona - opinia (1) Robię codzienne zakupy w Kowalach i jestem zadowolona. Pracują tam bardzo... Iwona Michał - opinia (1) Ciekawy pomysł, różne rodzaje, naprawdę smaczne. Raz na jakiś czas warto.... Michał Gosia - opinia (1) Bardzo sprawna i szybka obsługa. Pies zadowolony! Gosia Gabrysia - opinia (2) Wrażenie ogólne bardzo dobre. Ceny,jak to, za zdrowa żywność-odpowiednie. W... Gabrysia polecam - opinia (1) Jestem mile zaskoczona tym miejscem i będę wracać. Tam można znaleźć... polecam Weronika i Krystian - opinia (1) Niestety w tym sklepie jest bardzo mały wybór oraz drogo. Nie polecam.... Weronika i Krystian Michał - opinia (1) Super zdrowe jedzenie, wreszcie taki sklep na osiedlu. Michał Łukasz - opinia (1) Super firma. Świetny kontakt i jakość wykonania. Wszystkie meble doskonale... Łukasz Ania - opinia (1) Jak sama nazwa wskazuje ekspresowa dostawa szeroki asortyment polecam :) Ania Łukasz - opinia (1) Najlepszy sklep wysyłkowy w Polsce, przypadkiem jest w Gdańsku i ma dostawy... Łukasz Mateusz - opinia (1) Uwielbiam produkty Sensi Hemp oraz atmosfere w sklepie. Mają na prawdę bardzo... Mateusz