Ola - opinia (1) Obsługa ewidentnie wyśmiewa klientów oraz ma olewające podejście. Nie polecam Ola Paulina - opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z super szybką wysyłką, zamawiam już... Paulina Danusia - opinia (1) Regularnie robię zakupy na hali targowej w Gdańsku. Zakupy do domu tzw.... Danusia
Piotr - opinia (1) Bardzo piękne wyroby w dobrych cenach, miła i pomocna obsługa Piotr Maja - opinia (1) Wow! Karma zamówiona rano, a popołudniu dostarczona! Dziękuję :) Maja MM - opinia (1) Super! Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa, szeroki asortyment... MM Monika - opinia (1) Polecam, korzystam z dostawy na terenie Trójmiasta i wszystko elegancko, Pan... Monika Kasia - opinia (1) Niestety, mimo bardzo dobrego asortymentu i cen nie będę klientką Selgros.... Kasia Gdańszczanka. - opinia (1) pan ze stoiska warzywno -owocowego przy naszej hali targowej w gdańsku... Gdańszczanka. Danuta - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, rzetelne doradztwo Danuta Agnieszka - opinia (1) Niesamowita wiedza Pani, która tam pracuje. Widać, że to pasja. Bardzo... Agnieszka Lidka - opinia (1) Panowie niezwykle życzliwi i pomocni. Potrzebowałam pilnej pomocy i ją... Lidka Karolina - opinia (1) Obsługujący Pan - oferta przedstawiona przejrzyście, rzetelnie i konkretnie;... Karolina Gosia - opinia (1) Zawsze świeży towar polecam zawsze wychodzę zadowolona Gosia Jan - opinia (1) Miejsce jedyne w swoim rodzaju. Polecam. Jan Adam - opinia (2) Na wysyłkę przedmiotu poczekałem 18 dni. Najpierw, bez żadnej informacji,... Adam JERZY - opinia (2) Jestem od stosunkowo niedawna klientem Mennicy, ale nabyłem już to i owo i... JERZY Wacek - opinia (3) Jeszcze nie odebrałem, ale zrobiłem próbnie zamówienie z odbiorem osobistym... Wacek nieznany - opinia (1) Online informują o czasie realizacji 14-16 dni (złoty klon), ale zapytani... nieznany Tadeusz - opinia (1) Miła obsługa i doradztwo duży asortyment Tadeusz