robson - opinia (1) sklep ze względu na położenie jest atrakcją dla mieszkających w okolicy.... robson Alicja - opinia (1) Od kiedy pojawił się kilka lat temu na Morenie, wreszcie jest gdzie zrobić... Alicja AB - opinia (2) Tragedia w odcinkach. Bywam dość często w sklepie na Nieborowskiej. O ile... AB
Ania - opinia (1) Niestety zostały mi sprzedane stare udka z kurczaka.Już podczas... Ania Gosia - opinia (1) Świetne żwirki naturalne - wzięłam je pierwszy raz i bardzo polecam. Łatwo i... Gosia Weronika - opinia (1) Rewelacyjne miejsce! Najlepszy sklep zoologiczny w Gdańsku. Trafiłam tu... Weronika Paulina Abraham - opinia (1) Miła obsługa, smaczne domowe obiady, pyszne kanapki, duzy asortyment. Kawa... Paulina Abraham Bartek Kostek - opinia (1) Profesjonalna i ekspresowa obsługa polecam! Bartek Kostek Michu - opinia (1) Nie sądziłem że zakupy spożywcze przez internet mogą być takie łatwe. Polecam. Michu Rafał - opinia (1) Najlepszy chleb gruziński w Trójmieście. Próbowałem już z kilku miejsc.... Rafał Agnieszka - opinia (1) Najlepszy chleb jakikolwiek, gdziekolwiek kupowałam. Mowa o tradycyjnym... Agnieszka ADAM - opinia (1) ,,wałówka" otworzyła się zaledwie ponad rok temu, i niemal z dnia na dzień,... ADAM Mirosław - opinia (1) Cukiernia Must Bake daje nam bardzo dużo przyjemności ze spożywania deserów,... Mirosław Kazimierz - opinia (1) Kalibracja od ręki - profesjonalnie i w dobrej cenie - Polecam Kazimierz Brak - opinia (1) Dobry sklep ale mały wybór asortymentu. Brak Krzysztof - opinia (1) Fantastyczna obsługa ! Pan Marcin w bardzo profesjonalny sposób dobrał ofertę... Krzysztof Łoś - opinia (1) Rewelacja wszystko jak być powinno Polecam Łoś JJ - opinia (1) Profesjonalny, autoryzowany serwis telefonów komórkowych Samsung. Kompleksowa... JJ Grzegorz L - opinia (1) Korzystam od wielu lat. Zawsze super, Grzegorz L Magdalena - opinia (1) Od lat powierzam tu swoje zegarki.Naprawiałam również zegar ścienny.Zawsze... Magdalena