Beata - opinia (1) Zamowilam pocztę kwiatową bukiet był bardzo ładny.Jestem zadowolona z usługi... Beata Bardzo dobra obsługa (1) Wczoraj wieczorem niestety trzasnął pode mną fotel biurowy. Czy to znak od... Piotr Połoczański miłe zasakoczenie (1) witam-od jakiegoś czasu w drodze do lub z pracy wstępuje do waszej cukierni... klient
Polecam (1) Polecam. hadepuge Zwrotnica opinia (1) Dawno nikt nie udzilił mi tak fachowej porady jak panowie w tym sklepie. Bedę... jan kiliński Jest ok (1) Kupiłem u nich odtwarzacz bluray. Mieli najtaniej w trojmiescie. Gratis... Stefan32 Super (1) dobra fachowa pomoc i bezkonkurencyjne ceny. Towar odebrałem osobiście w... Aleksiey OK (1) AGD w bardzo dobrych cenach, mikrofale kupiłam dużo taniej niz ten sam model... KejtiB Kwiaciarnia (1) Bardzo ładna kwiaciarnia, z pięknie wykonanymi bukiecikami. Byłam i... Magda bardzo fajna (1) Kwiaciarnia bardzo fajna kwiaty ładne i świeże panie zawsze miłe... Adrianna koszmar (1) Pani zachowywała sie jak po dużej imprezie. Totalnie nie miała pojęcia o czym... normslny Równi i równiejsi (1) Korzystałam dzisiaj z usług salonu (nie polecam!) czas oczekiwania to jakiś... Aga mila obsluga (1) BARDZO MILA I SYMPATYCZNA OBSLUGA PELEN PROFESJONALIZM POLECAM WSZYSTKIM Witek beznadziejna obsluga ! (2) Oddalem 2 sierpnia b.r. blender na gwarancji. Dzis mamy 9 wrzesnia a oni... Olo zakupy w zooexpress (1) Błyskawiczne dostarczenie towaru-zamówiłam do południa a po południu tego... Ludwika Bardzo dobra cukiernia (1) Mają przepyszne serniki oraz tarty. Duży wybór chleba od tradycyjnego do... Mirai Rewelacyjne produkty (1) Jestesmy stalymi smakoszami wyrobow Manufaktury Mojej Mamy. Oryginalne,... Asiula Bardzo szybka naprawa i miła obsługa (1) W bardzo szybki sposób wymieniony głośnik w mojej Lumii 620, trwała 2... AjTee BARDZO POLECAM SĘKACZE !!!! (1) firma z klasą, miła obsługa i ten smak! niepowtarzalny! bardzo polecam... ng Tragedia!!! (1) Poprzednie opinie są w 100% prawdziwe. Od czasu do czasu zachodziłem do tego... J