Dla ceniących smak (2) Mały sklepik niepozorny,zajrzałam z ciekawości a tam...hmm...i litewskie... Agata super sklep (1) polecam wszystkim, odwiedzić i spróbować słoniny wędzonej albo serów, mniam... monika Miło i spokojnie (1) Świetne miejsce i odrobina Francji w Gdyni. Polecam. Dana
goraco polecam:) (1) polecam z czystym sumieniem!!! piekne wnetrze.. mila obsluga!! jestem pod... kamila gdansk SUPER KSIĘGARNIA (1) Chciałam bardzo podziękować panu z księgarni edukacyjnej który wykazał się... Monika Uwaga naciągacze! (1) Bardzo nie kompetentne ososby włacznie z kierowniczką salonu.Mówiąc jej iż... agnieszka Maria - opinia (1) Super obsługa pani bardzo miła, potrafi dobrze doradzić i wybrać odpowiednią... Maria Rewelacyjne miejsce (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, półki zapchane książkami pozwalają na... Karol Liu Jo - ekspedientki (4) Odwiedziłam ten sklep z nadzieją, że coś dla siebie znajdę. Jestem osobą... Laura Rowerek dla dzieci (1) Zamówienie zrealizowane bez problemu, na czas. Bardzo miła obsługa. Jesteśmy... Szczęśliwa mama profesjonalna firma (1) Jestem zadowolona. Towar dostarczono w dniu złożenia zamówienia. Opakowanie... ela1956 produkty ok, obecna obsługa masakra (1) W październiku 2013 kupowałam pierwszego e-papierosa, obsługiwała mnie wtedy... karo Nie przestrzegają zasad, (1) Na polecenie prezesa p. Krzysztofa U. sklep nie realizuje bonów Sodexo... racjonalista Bomi łamie dobre praktyki konsumenckie MADISON (1) Na polecenie prezesa p. Krzysztofa U. sklep nie realizuje bonów Sodexo... racjonalista6666@gazeta.pl moje ostatnie zakupy przez internet w tym sklepie !!!!!!! (1) Zawsze stracę więcej zdrowia przy zamówieniu zakupów internetowych niż mają... Asia polecam (1) Wynajmowaliśmy od nich drukarki przez okres 3 lat. Dostaliśmy nowy sprzęt... koltech Super serwis- fantastyczna obsługa (1) Pan przemiły ,natychmiast mi pomógl naprawić usterkę w expresie . polecam... GOSIA Fachowa pomoc (1) Zdecydowanie polecam, fachowa i miła obsługa. Pan u którego naprawiałem... Michał 77j polecam neonet (2) Polecam sklep neonet miła obsługa ,duży wybór asortymentu AGD,RTV,TV ,w... jan Jestem zachwycona (2) Mieszkam za granica i zamowilam kwiaty przez internet zalaczajac... Asia Swarcewicz