Nagietek (1) Oceniając sklep zielarsko-medyczny Nagietek kierowałam się zarówno jakością... Barbara zadowolony (1) Czasami kupuje wina w tym sklepie i przede wszystkim zwrocilem uwage na... Marek marny sprzedawca na dziele z aparatami fotograficznymi (1) Prawdopodobnie ostatni zakup w tym markecie ! Sprzedawca z dzialu z aparatami... zniesmaczona
zdziwiło mnie zachowanie kasjerki (1) Płaciłem za zakupy 13.06.2014r. ok. godz.20.15, kasa ze stoiskiem... michał czarniecki Zamknąć (1) Nie polecam - omijać zniesmaczony Super Obsługa (4) Najlepsza obsługa w okolicy, Panie zawsze dobrze doradzą. Polecam innym Mahgda Profesjonalizm (1) Witam, 12 marca br. zakupiłem kasę w tym punkcie. Zostałem szczegółowo... Adam pieczywo (2) Kolego poniżej, chyba nie masz pojęcia o zdrowym pieczywie. Najlepsze to... Aleks profeska (1) Wysoka jakość produktów i profesjonalna obsługa, szczególnie właścicieli.... hiszpanka Nic dodać nic ująć (1) Nic dodać nic ująć Jeśli chodzi o hiszpańskie smaczki to Winoko jest ich... Jerzy Raj na ziemi! (1) Kurtosze z Chimney Cake są niebezpiecznie dobre. Jak się odchudzacie to... Marcin karolina - opinia (1) sklep polecam, miła obsługa, fachowe podejście do klienta - pomoc w dobraniu... karolina Polecam sklep neonet (3) witam.Polecam sklep neonet maja duży wybór towaru w dobrej cenie obsługa miła... krzysiekT Pozytyw 100% (1) Opinia zdecydowanie pozytywna.Konsultant bardzo znający się na temacie.... Joanna opinie o stokki (1) Niezgodność towaru z reklamą , która widnieje na stronie. Przeważnie towar... Andrzej Polecam zakupy w sklepie VeraVictus (1) Polecam sklep.Bardzo dobre ceny, ciekawy asortyment.Wszystko na plus.... Ania Bardzo pozytywnie (1) Niezwykle miła obsługa w sklepie w Gdyni. Bardzo pomocna. Dobry wybór win.... C_GD zadowolona (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór, polecam :) apsik :) (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, ceny na każdą kieszeń i dodatkowo bardzo... tara Winoko (1) Właściciele przesympatyczny dobór wina na właściwym poziomie , obsługa zacna... Weronika