super (1) Jestem zadowolona. Ceny w porównaniu z innymi kwiaciarniami są o wiele... M. Littlebaby .. Nie kupujecie jedna wielka sciema!!!! (1) .. Pan Paweł opanował swoje sciemy na temat produktów dla dzieci tak... CZYSTA PRAWDA Fatalna, gburowata obsługa. (1) Oceniam na 2, bo wszystko psuje fatalna obsługa. Kasjerki sprawiają wrażenie... Zniesmaczony
zamówienie (1) pierwsze moje zamówienie, więc nie wiem czy 6 :) ale wszystko zgodnie z... alina ZooExpress :) (1) W zooexpress robię zakupy od bardzo dawna i wszystko zawsze szło szybko i bez... Magda. Polecam (1) Bardzo polecam, nigdy nie miałem żadnego problemu, dostawa zawsze nastepnego... Maciej Bardzo zadowolona (1) Rozlał mi się wyświetlacz, po tym jak telefon spadł mi na chodnik. Dzwoniłam... ola polecam (1) Zamawiam już po raz drugi i będę nadal zamawiać z zooexpress. Polecam ten sklep Anna Super sklep (1) Kupiłam w maju odtwarzacz firmy LG. Bardzo dobra i przyjazna obsługa. Towar... kofanna Wzór obsługi (1) Tak powinna wyglądać obsługa w każdym sklepie. Uśmiechnięci, kompetentni.... JackD Polecam (1) Polecam HenryO kolekcja (1) Skontaktowałam się z agencją przez formularz kontaktowy ze strony. Odpowiedź... Małgorzata O. Polecam (1) Firma godna polecenie, korzystam z niej od niedawna. Miła obsługa, dobrze... Mariusz warto zajrzec (1) Sklepik maly ale jest z czego wybrac towar swierzy I rabacik mozna dostac... iza Super jakość i smak (1) POLECAM !!! Solidna firma :) Grzechu Bukieciarnia (1) Bukieciarnia to piękne miejsce , do tego przemili ludzie potrafiący wykonać... Aneta Polecam innym (1) Kupiłem u nich produkt, który mnie interesował w najniższej cenie w kraju!!!... Merydżejn Emilia - opinia (1) Sklep z bardzo sprawną obsługą i dobrymi cenami. Kupuję tu od dawna. Mogłaby... Emilia Bardzo fajny sklep (1) Polecam ten sklep. Zawsze korzystam będąc w Gdańsku. Panie są bardzo miłe,... Joszka :) (1) Polecam wszystkim goraco ,kto nie skosztowal niech zaluje . Nawet w dalekiej... Marinero