POLECAM (1) Z zamówienia i jego realizacji jestem zadowolony - sklep okazał się solidny i... Piter rewelacja (1) Podziękowania dla Pana bukiet zachwycił wszystkich a trwałość kwiatów... Ala Rewelacja! (1) Potrzebowałem określone wielkości grubej tkaniny. Szukałem w wielu miejscach,... Sławek
..... (1) Pozdrawiam serwis GSM Dextel na Żabiance. Ponad miesiąc trzymają mój telefon,... anonim. Zooexpress.pl (1) Super profesjonalna firma, najniższe ceny, super kontakt! Polecam każdemu. Krystian1 super ceny i szybka dostwa (1) Bezproblemowy kontakt i dostawa. Na wszelkie pytania szybka odpowiedz. Ceny... piotr profesjonalność, przystępne ceny (1) Zasugerowałam sie wieloma dobrymi opiniami o tym sprzedawcy i po pierwszym... kasia Polecam!! (1) Chleb słoneczko i ser-słonecznikowy, bułeczki które są zawsze świeże w... stokrotka Nowi pracownicy w Lidlu na Witominie (6) Odkąd otwarto nowego Lidla w Gdańsku Osowie, w Lidlu na Witominie siedzą sami... peg polecam (1) bez zastrzezen. polecam Adrian Świetny sklep (1) doskonale zaopatrzony sklep z bardzo atrakcyjnymi cenami. Expresowa dostawa... Renata Subiekt GT problem (1) Firma jako jedyna potrafiła sobie poradzić z problemem z raportami w... Krzysztof Zdecydowanie NIE (3) Ptysie kilka razy wyrzucone do śmietnika - bita śmietana stara i śmierdząca,... Maszan PĄCZKI W TŁUSTY CZWARTEK (2) Jestem oburzona,kupiłam dzisiaj 10 pączków w cukierni przy ETC na... STAŁA KLIENTKA polecam (1) wspaniała obsługa, naturalne produkty, bez jajek w proszku itp, wszystko... Hanna Lipa lipa lipa (1) Lipa lipa lipa lepiej nie zamawiajcie nic u nich bo i tak nie przyjdzie lub w... EDEK Kompetentna obsługa (1) Wysoka jakość obsługi,potrafi dobrze i uczciwie doradzić. Na tak mały... Emilia Super Sklep (3) Sklep jest ekstra.Super zaopatrzenie w warzywa i owoce zawsze świeże i... Sylwia polecam neonet (1) bardzo fajny sklep mila fachowa obsluga i atrakcyjne ceny marcin Obsługa Fatalna!!! (1) Obsluga całkowicie do wymiany, czekalem na pralke 3 dni gdzie miala byc... Florek