Stokki (1) Sklep mam blisko wiec mogę zaglądać i oceniać co się zmienia. Promocje są... Dorota Kwiacairnia Sote Najlepsza !!! (1) polecam kwiaciarnie sote jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i kwiatów.... Kamil PRL wciąż tam żyje. (1) Odradzam bardzo to miejsce. Kolejki są tam olbrzymie. Jeszcze nigdy nie było... Dominik
wymiana baterii (1) polecam jak najbardziej, wymiana baterii w cenie baterii. Zegarmistrz kasował... zadowolona Bardzo zadowolony z obsługi (1) Spory wybór klocków LEGO, do tego w bardzo atrakcyjnych cenach. Znajdzie się... Michał Rewelacja (1) rewelacja, nic dodać nic ująć:)kupiłam w piątek po południu, a w sobotę synek... Sybilla 4smoking.pl (1) W 4smoking.pl towary posegregowane są dla klienta, wreszcie. Sklep Ok duży... Piotr Sprzedaliscie mi uszkodzony monitor (1) za 250 zl monitor uszkodzony........ jola zoo karina rumia- chory króliczek (2) Kupiłam króliczka w w.w sklepie, niestety królik był chory. Zmarł po 4... klient Pomidory i cebula... (1) Witam. Krotko i na temat. Kupilem jednego pomidora oraz dwie cebule. Uwaga.... Tomasz Klient czuje się jak intruz (1) Robiąz zakupy o 20:45, nagle na sklepie przygasły niektóre światła. Nawet te... Kamila Kolejna niekompetencja (1) Przy przenoszeniu numeru najpierw panienka nie rozumiała co do niej mówię, a... Krzysiek Niekompetencja (1) Przy przenoszeniu numeru najpierw panienka nie rozumiała co do niej mówię, a... Krzysiek Kiepska obsluga (2) Wiekszosc pracownikow w sklepie pokazuje, ze ignoruje klienta - odpowiadaja... Klient Aleksandra - opinia (7) Wielokrotnie, podczas spacerów po Gdańsku, zatrzymujemy się z mężem na kawę... Aleksandra Najlepsze pieczywo w Polsce (1) Nic dodać nic ująć Alina smakosz_regionalnego_piwa - opinia (1) Nowojorski szef kuchni Terrance Brennan to samotny jeździec z dobrego... smakosz_regionalnego_piwa Polecam (1) Jestem częstym gościem tego komisu ,mimo,że mieszkam w innej dzielnicy i... jola Opinia (1) Sklep niesamowicie przyjazny klientom. Przejrzysty , schludny . Produkty... Natalia Rozczarowana (1) Cukiernia ma piękną i bogata ofertę, zamówiłam więc tort na urodziny dla... Agata