Świat kawy i herbaty (1) Bardzo miła obaługa , szeroki wybór kaw i herbat no i pięknie pachnie :-)... Artur Ignorancja klienta .Odradzam !!! (2) Wybraliśmy się do MediaMarkt w celu zakupu kina domowego .Byliśmy zdecydowani... Rita dziwna sprawa (2) wybrałem telefon, zdziwiło mnie że sprzedawca pudełko które mu podałem... Darek
Wciskanie ludziom badziewia (1) Zdaję sobie sprawę,że pracownicy wykonują prawdopodobnie tylko polecenia,więc... Staszek Pamiatki z firmy Decor (1) Serdecznie Polecam. Dobry kontakt, wysoka jakość asortymenu Klient Elektryk jest OK (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Bardzo cenie zaangażowanie oraz... Sylwester Ostrzegam przed tym sklepem (2) Anulowałam zamówienie nr 30015097 na wózek spacerowy po tym ja się... Kasia To jest to! (1) Bardzo fajny sklep najlepszy w mojej okolicy. Ceny są naprawdę konkurencyjne.... Jola Pozdrawiam i Polecam (1) Polecam zooexpres szybka dostawa produkt świeży Krysmon Najlepsze delikatesy (1) Jak dla mnie to są najlepsze delikatesy w Gdyni. Dobre umiejscowienie, miła... Michał Julka - opinia (1) atrakcyjne ceny, bogata oferta, ekspresowa dostawa Julka Stary ser! (2) Drugi raz kupiłam tam stary śmierdzący żółty ser! nigdy więcej Ania Notoryczne braki w zaopatrzeniu sklepu przy Opolskiej (1) W tej piekarni o żadnej porze nie można kupić chleba razowego na... barbara Kula Obsługa (1) Chcialam bardzo podziekowac pracownikom Obi za 100% wiadomosc na temat... Monika kierownik!!! (2) kierownictwo jest chamskie i nie miłe po za 2 młodych kierowników (pani... klient Mogę polecić (1) Kupuję w Polo i ogólnie oceniam ten market pozytywnie. Są ciekawe promocje i... Mirek bardzo rzetelna firma (1) Polecam sklep Zooexpress. Zamawiam w tym sklepie karmę dla psa od dawna.... Agnieszka CZEKOLADOWE GLANY (1) To nie był zwykły tort ze względu na swój kształt. Wyszedł genialnie!!!... Justyna Świetny sklep (1) Profesjonalna obsługa,bardzo bogata oferta(udało mi się zakupić dwie... maalinkaa SUPER (1) Często tam zaglądam, z właścicielami zawsze można porozmawiać i dowiedzieć... Aq