Bardzo pozytywnie (1) Bardzo fajny sklep, dobre ceny - zwłaszcza na świece z wosku pszczelego i... Roberrrto chamstwo !!!!! (7) kupiłem u nnich gitare epiphone les paul standard eb w krakowie .sprzedali mi... stracony klient POLECAM (1) Usługi na jak najwyższym poziomie. KOrzystam z ofert zooexpress'u od... Radek
Bardzo duży wybór zabawek (1) Bardzo wielka powierzchnia i wszystko w zabawkach,pomimo braku cen na... madziulka0611 zooexpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (1) Poprzednio kupowałem w TELEKARMIE, ale zdecydowałem się na Zooexpress z uwagi... Mirosław Grygorowicz przyjazna hurtownia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, przystępne i konkurencyjne ceny doka pralka beko wmb- świetny wybór, jeszce lepsza obsługa! (1) Nic tylko więcej sklepów z tak doskonałą obsługą! Mały sklep a wszystko w... m.kowalewski Super dbałość o klienta! (1) Super dbałość o klienta! Złożyłam zamówienie, pomyliłam formy płatności -... zadowolona klientka POLECAM ZAWSZE (1) Jestem stałym klientem tej cukierni. Za każdym razem miła, uśmiechnięta... Mariusz Bardzo stare kwiaty !!!!!!!!!!! (1) Kupilam bardzo duzy bukiet ale odebralam og nastepnego dnia rano juz... Joanna Dyresen Godny polecenia (1) Ten punkt jest jak nie lombard, nie ma szyby i łysego karka albo starego... Lesner najlepsza w Gdańsku (1) Nie spotkałam lepszej cukierni - pączki z wiśnią - mistrzostwo! Miła obsługa,... len Ona - opinia (1) Świetny salon groomerski! Piesek lubi tam chodzić, nie boi się. Profesjonalne... Ona szczerze polecam (1) Najbardziej przyjazna klientowi firma na pomorzu, odkad rozszerzono oferte o... siacha Ola - opinia (1) Obsługa pełna profesja służą radą na telefon. Oferta jest super w... Ola oblecha (1) nie polecam. wprawdzie przez szybke wszystko wyglada cacy, ale mieso jest... Dnl Przenoszenie numeru. (1) Byłem około 2. tygodnie temu. Numer przeniosłem bez najmniejszego problemu.... Krystian Rzeczywiście cuda (1) O tej kwiaciarni dowiedziałam się od znajomej, która miała piękny bukiet... Joanna Beznadziejna obsługa!!! (1) P. Iza krotko scieta blondynka jest opryskliwa, niemila i brak jej kultury... Była klientka chore rybki (1) NIE KUPUJCIE TAM RYB!!! Mi wszystkie zdechły godzinę po zakupie, innym razem... Dominika