warto... (1) warto zajrzeć ...obsługa miła i kompetentna...asortyment bogaty...ceny... tomijerry ZAKUPY (1) UWAGA !!! Pani która przedstawia się jako kierowniczka sklepu ZABRANIA... KLIENT Klasyczny przykład niekompetencji (1) Wydawać by się mogło, że wymiana mikrofonu to dla doświadczonego serwisanta... Kasia
super jest (1) Zamawiałam łańcuszek i jestem bardzo zadowolona, jest śliczny, szybko został... kachna Intermarshe w ETC i pomidory "teatralne" (1) nikt z personelu nie zauważa ze nadgnite ,poobijane pomidory -klasa 1 -... frt Totalny brak pfofesjonalizmu (1) Podejscie do klienta beznadziejne, totalny brak wiedzy fachowej, tylko i... Seba zooexpress.pl (1) super obsługa, bardzo duży wybór produktów, wszystko bardzo dobrze opisane i... emilia Sztuka energetycznie użytkowa (1) Na obrazy LiliArt trafiłam przez inną stronę gdy wiedziałam już, że i obrazy... emka Super sklep! (1) Chodzę do tego sklepu już od roku :) towaru przybyło, każda miłośniczka... Małgosia Szczury (1) Wow. Szukałem szczura (przyjaciela) wszędzie w Gdyni i nie znalazłem nigdzie.... Radek Ewa - opinia (4) Przez cały okres studiów na ASP zarówno ja, jak i wiele moich znajomych... Ewa rewelacja (1) Polecam sklep ze względu na ceny i szybkość obsługi,przemiły kurier... pat Jan Wilinski - opinia (1) W tym sklepie jest brak możliwości wymiany lub zwrotu nabytego towaru.Obsługa... Jan Wilinski Naprawa i uczciwość OK, ale... (3) Z naprawy jestem zadowolony. Podejście fajne, uczciwe. Ale zszokowała mnie... Artur Najlepsze CH w Trójmieście (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce na większe zakupy w Trójmieście. Każdy... Paula Bardzo słaba obsługa (1) Po telefonicznym zapytaniu czy dany podręcznik znajduję się w księgarni,... niezadowolona opinia o sklepie zooexpresss w Gdańsku. (1) Bardz praktycznie pomyślane.Dostawa rzeczywiście expresowa,towar... Jadwiga Stando Naprawdę sprawna współpraca (1) Prowadzę działalność gospodarczą i od początku współpracuję z Interbiuro.... Mały przedsiębiorca Jak najbardziej polecem (1) Jak najbardziej polecam ten sklep. Przyjemna i fachowa obsługa, podejście do... Maria Słodkości dla każdego!!! (1) Rewelacyjne słodkości , znam od lat tą cukiernię i muszę przyznać iż... Lolitka