zadowolona (1) zaglądam do sklepu od dłuższego czasu. Choć niewiele kupiłam chętnie... Pani G. NIEŻETELNY SPRZEDAWCA LITTLEBABY - NIEPOLECAM (3) Zamówione klocki lego 6szt. Przy zamówieniu informacja że zebranie całości... Rafał okap faber (1) Kontakt telefoniczny.zapytanie o okap kuchenny.Miła obsługa profesjonalne... Krzysztof Ksiezopolski
Idealna obsługa (1) Profesjonalne podejście do klienta, bardzo elastyczne. Punktualne dostawy,... KORELL Dziekujemy!!! Polecam super kwiaciarnie !!! ;) (1) Polecam!!! Bardzo mila obsluga! Zamawialam kwiatki na wesele i dekoracje,... JUSTYNA fajny nowy market (1) polecam, pracownicy jeszcze pełni energii i entuzjazmu, sklep oferuje duzo... on Pozytywnie (1) Bardzo szeroki asortyment dostępny od ręki, ceny do negocjacji. Obsługa miła... Michał C. www.hansa-loadtest.pl - opinia (1) Zespół Ladeco dostarczył kompleksowe wyposażenie biura i pracowni naszego... www.hansa-loadtest.pl Niemiła "pani kieronik z 3-latnim doświadczeniem" (1) Dziś odwiedziłam ten salon orange pierwszy i ostatni raz, jestem... Karolina mniej niż zero (3) w skali od 1 do 5 daję -5 Fajnie, że jest taki sklep na osiedlu -ale Panie... niezadowolona pierwsza klasa (1) Lokalizacja cukierni fantastyczna, niestety nie uda się przejść obojętnie.... ania piękne czasy mineły (1) Kiedyś w Muszelce było świetne ciasto truskawkowe. Cieżkie, ale na lekkim... gdanszczanka SUPER! (1) Byłam w sklepie dopiero drugi raz, ale na pewno wrócę i będę polecać innym.... Anita Beata - opinia (1) Uwielbiam tak robić zakupy... duży wybór tkanin świetnej jakości, każdy... Beata Zooexpres - ekspresowo i profesjonalnie (1) Korzystam z usług sklepu już kolejny raz. Zawsze jestem zadowolona!... ola Super!!! (1) Pełny profesjonalizm, przejrzysta strona internetowa, łatwość zamawiania,... Marzena T. POLECAM :) (1) BARDZO ATRAKCYJNE CENY MIŁA OBSŁUGA :) Monika Wyśmienite i zdrowe pieczywo :) (1) Z ręką na sercu polecam tą Piekarnie. Pieczywo jest robione w sposób... Krzysztof Ściszcie muzykę w stradivariusie !! (1) Tak jak w tytule, muzyka w tym sklepie dudni jak szalona, na niczym nie można... Pawel Bardzo pozytywnie (1) Bardzo fajny sklep, dobre ceny - zwłaszcza na świece z wosku pszczelego i... Roberrrto