Legaro. (1) Super obsługa.Oferta lepsza niz w innych sklepach,Asortyment w pełni... Kasia Fenomenalne miejsce (1) Urocze miejsce, w którym od progu wita nas przemiły właściciel , uśmiechnięty... beata Spoko salon (1) Starają się jak mogą, chociaż sporo starszych ludzi tam często bywa i... Abonent
Godne polecenia;) (1) Pyszne ciastka i desery, eklerki niebo w gębie jak również jeżyki. Bardzo... Magda Naprawde fajny sklep (6) Super obsługa no moze z wyjatkiem jednej pani troche wiesniackiej prostackiej... nina ODRADZAM (1) Drogo, a nad jakoscia przewyzsza nastawienie na zysk.. Ziggy obsluga (1) Jestem stala klientka i chcialam zwrocic uwage ze tam sa dwie czarne panie i... klientka Obsługa Ok. (1) Naprawde polecam ten sklepik > Gosia Sklep (1) Jako stały klient powiem że nie mam większych zastrzeżeń do... Andrzej Mile zaskoczony (1) Jestem mile zaskoczony znajomością asortymentu przez personel. Jestem... Michał B. Kwiaciarnia godna polecenia (1) Kwiaciarnia naprawdę godna polecenia. Kwiaty dotarły idealnie na czas, były... Edyta transport (1) Nie miałam okazji spotkać się wcześniej z takim zachowaniem więc chętnie to... Marta Znaleziono Nowe z Metkami Ciuszki Chłopięce H&M !!!!! (8) Dnia 09.04.2014 r. w Parku Handlowym Matarnia znaleziono siatkę z Nowymi... sylwa POLECAM (1) Fachowa i bardzo sympatyczna obsługa, miła atmosfera, duży wybór towaru. Marta Cudowne miejsce:) (1) Pyszne bagietki :) byłam raz i ciszę się na jutro :) Ania super sklep (1) zawsze miła obsługa obojga właścicieli; kompetentnie i tanio;fachowe porady... Witold Słomiński nie polecam (1) Bardzo niemiły pan, wysokie ceny klient Świat kawy i herbaty (1) Bardzo miła obaługa , szeroki wybór kaw i herbat no i pięknie pachnie :-)... Artur Ignorancja klienta .Odradzam !!! (2) Wybraliśmy się do MediaMarkt w celu zakupu kina domowego .Byliśmy zdecydowani... Rita dziwna sprawa (2) wybrałem telefon, zdziwiło mnie że sprzedawca pudełko które mu podałem... Darek