Polecam :) (1) Korzystam z zakupów przez internet. Dowóz na terenie Gdyni jeszcze w tym... agnieszka ;) (1) Obsługiwał mnie taki miły chłopak- z zarostem ,ale nie wiem jak się nazywa... ANONIM SUPER SKLEP (1) Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta. Z czystym sumieniem... Karol
Obsługa -10 (1) Starsze Panie naciągają ludzi. Nie kompetentne nawet do włożenia kart SD do... Student sklep godny polecwnia (1) sklep godny polecenia -zawsze gdy cos potrzebuje sprawna obsługa dobrze... jankowska Standardowe Zakupy w Sklepie (1) Sklep z dużym asortymentem jeżeli czegoś nie było obsługa natychmiast mi to... Marek Pogrzeb (1) W dniu 06.05 2014 zamówiłem wieniec i wiązankę kwiatów na pogrzeb matki w kw.... Klijent największy sklep ze zdrową żywnością (1) Polecam sklep Ecosmaki. Świetna obsługa, przemiła i bardzo kompetenta Pani... Maciek Tragiczna obsluga reklamacji (1) Złote kolczyki z perłą, która 3 razy odpadała, były naprawiane przez wiele... Klientka Fatalna obsługa (1) Byłem dziś na zakupach w tym lidlu i powiem wam ze obsługa porażająca, od... Bartek świetne babeczki i miła obsługa (1) polecam babeczki z owocami, które są naprawdę wyśmienite,a także pozostałe... ala Bogna - opinia (1) Bardzo dobry sklep, bardzo szybka dostawa do Gdyni, w nocy z niedzieli na... Bogna ... - opinia (1) Polecam wszystko świeżutkie duży wybór ... stały klient (1) Jestem zdruzgotany sprytem i nieuczciwością władz piekarni. Kupuję tam od... 22 Półbuty (2) Nie radze robić tam zakupów ,bo reklamacji nie uwzględniają nawet jak but... Krysia stanowczo odradzam (1) Czekam na zwrot pieniążków po anulowaniu zamówienia. Dostałam już dwukrotnie... Martaa1 Latarka energizer (1) Jeszcze wstrzymuję się z oceną, ale zalecam otwieranie paczki przy kurierze.... aaavvvggg@wp.pl Atmosfera do bani (1) Przyszedłem z rodziną zrobić zakupy towar fajny ceny ale to ze ekspedientka... Danusia BEZPROBLEMOWO (1) Chciałam sprzedać zbędne książki z domowej biblioteczki. Dzwoniłam do wielu... paulinas FATALNA OBSŁUGA!!! (1) DRAAAAAMAT!!! Oczywiście telefonu NIKT nie odbiera, a jak pojedzie się... Niezadowolony klient!