Sękacz (1) Miałem okazje spróbować sękacza z Manufaktury Mojej Mamy kilka miesięcy temu.... Łukasz Niebo w gębie!!! (1) Jadłem, smakowałem właściwie wszystkiego. Jadła również moja Żona w ciąży i... Marcin Pierwszorzędna jakość (1) Wypieki z Manufaktury są naprawdę bardzo smaczne, widać że stawiają na jakość... Tomson
Super (1) pelen profesjonalizm, swietne robione bukiety, swieze kwiaty ktore dlugo... mmm Ciastak francuskie z jabłkiem & rewelacyjne torty!!! (1) Witam! W pierwszej kolejności chciałabym powiedzieć, iż jestem w szoku - w... Domka Wspaniały sklep! (1) Polecam ten sklep pod każdym względem i już żałuję, że nie mają swojej sieci... Aga PRZEPYSZNE (1) FAJNA BABECZKA PROWADZONA PRZEZ FAJNĄ BABECZKĘ JEST SUPER :) KTO RAZ ZJADŁ... SYLWIA fajnie :-) (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupow. Mieszkam niedaleko wiec robie zakupy po... Ja Beata K. - opinia (1) Profesjonalna miła obsługa dobra oferta cenowa ,bogaty asortyment produktów... Beata K. Najlepszy POLSKI sklep (2) nie wiem skąd takie opinie, ja uważam że na chwile obecną nie ma lepszego... Tomek /sopot Muszą coś poprawic bo póki co jest strasznie drogo i masa tandety. (1) Wiadomo że ceny nie będą jak w hiper i nie oczekuję tego ale tam jest kosmos... Greg NIE dla tego sklepu (1) Absolutne NIE. Trzymajcie się Państwo z daleka od tego sklepu. W 2013 roku,... Beata polecam (1) Na sklep trafiłam przypadkiem. Od razu spodobała mi się atmosfera i miła... Marzena Dobre cenny (1) Miła i spokoja obsuga ptzystepne cenny niz w innych sklepach Menda zenada (1) Zdecydowanie nie polecam robienia zakupow w tym sklepie. Obsluga jest... nie kupuj we freshu pycha (1) Babeczki u Pani Kingi są wyjątkowe, soczyste, a krem... cudowny. Ja... Magda T. najlepszy chleb (1) najlepszy chleb jaki w życiu jadłam klientka jadłęm z 50 razy (1) miałem styczność z fajnymi babeczkami wielokrotnie, ale tylko te były tak... PSiD ... (5) Sklepy mediamarkt kilka dni przed promocją "bez vatu " podwyższają... KLIENT Polecam (1) To już moje drugie zamówienie. Kupiłem wózek Lira 4. Jest super. Nie jestem... Tadek