polecam!!! (1) Super obsluga, ciasto zawsze pyszne, ogromny asortyment! Zawsze po zakupach... stalh klient Precyzja w każdym calu (1) Moja przyszła żona ma już od Pana Marcina kolczyki na uszach,pierścionek na... Tomek Polecam dla ludzi pragnących być zdrowym i czerpać wspanialej profesjonalnej wiedzy! (2) Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemnosc! Niesamowita wiedza wlasciciela... Hanna Majkowska
złote obrączki (1) Jubiler sporządził mi obrączki z mojego własnego kruszca czyli złota.... jandek Dobra cukiernia,polecam (1) Bardzo miła obsługa,duża oferta ciast i tortów szczególnie dla... Wiesiek EWA - opinia (1) Najlepsza cukiernia w Trójmieście. Kupuję tylko w tej cukierni,a torty to... EWA Pozytyw (1) Kupilismy z mezem pralke bosch, pralka w super stanie wizualnym i technicznym... Mariola polecamy! (1) kupowaliśmy w tej kwiaciarni kilka razy i za każdym razem byliśmy i mile... zadowoleni polecam (1) polecam ulisses POLECAM !!!! (1) Polecam serdecznie sklep Samuel's. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tego... Madzia .... (4) Zaniosłem 4 podręczniki po córce w b.dobrym stanie, wycenili po kilku dniach... Piotr krojenie pieczywa (5) W ostatnim okresie odmówiono mi pokrojenia chleba kupionego w Waszej... tomasz Złota rączka (2) W zakładzie zakupiłam pierścionek i naprawiałam dwa łańcuszki. Usługa... Monika Wspaniały artysta (3) Samuel's to magik ! Tylko ten jedyny jubiler potrafił naprawić pierścień... Ola Dobry jubiler. (2) Zakupu dokonałem w styczniu 2014 na urodziny połówki. Kolczyki wydawać by się... Marek Estera - opinia (1) Witam Chciałabym wszystkich ostrzec przed sklepem internetowy litlebaby.pl... Estera Niedrogo i szybko (1) Dobra oferta specjalistycznych karm dla kotów oraz żwirków. Błyskawiczna... Piotr Mariola - opinia (1) Jestem częstą klientką w Centrum Batory w cukierni Sowa miłe uśmiechnięte... Mariola tort dla 70-latka (1) Wszystkie detale na torcie zostały wykonane perfekcyjne - tort był... Ela Rewelacyjna obsługa (1) W dniu dzisiejszym odwiedziłam salon z moją córką i trafiłam na... Dorota