ODradzam (1) Więc tak, po pierwsze obsługa zna się tylko na malowaniu paznokci karmy dużo... Magda Piskorz C.H Kowale (1) Bardzo dogodnie polozone centrum handlowe jak pisal przedmowca , dodatkowa... Maciej masakra z tym sklepem (1) już nie mam siły na obsługę tego sklepu - kto tam pracuje?? nie rozumieją... klientka
klientka (1) Pani w blond włosach pracująca na kasie,obgadująca klientów zamiast skupić... Klient SUPER (1) Realizacja zamówienia przebiegła bardzo dobrze i bardzo szybko przedmioty w... ENA Wspaniale (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Piękne ekspedientki miło obsługują... Fifi Polecam...polecam...polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa.Natychmiastowy kontakt w celu uzgodnienia... Muzykująca MIŁO I PROFESJONALNIE JAK ZAWSZEPOLECAM WSZYSTKIM (1) Witam od dawna robie tu zakupy i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Ostatnio... Basia Polecam! (1) Kupiłem w ostatni weekend tort czekoladowy na przyjęcie dla Synka i wszystkim... Karol Profesjonalnie (1) Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja, polecam. Swietlana pyszności (1) mogłabym codziennie jeść kurtosze, szczególnie z masą snickers'a!!!szkoda... Monika człowiek z pasją"pozytywnie zakręcony ".PRAKTYK. (1) Rewelacyjna obsługa - rzetelna, pełna profesjonalizmu.Bardzo duży wybór... barbara Basia - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa, bogaty asortyment, ciekawy wystrój, niskie ceny.... Basia Super! (1) Świetna obsługa, można spokojnie porozmawiać, dopytać się o różne rzeczy. A... L. ospa (1) Facowa porada w zakresie horób ryb, dobór sprzetu i pozytywna atmosfera... froth Polecam założenia małego akwarium, tak tanio to jeszcze nie było! (1) Od dawna nosiłem się z zamiarem założenia akwarium, ale niestety nie było... Kamil Szefowa - więcej szacunku dla pracowników (2) Jestem stałą klientką piekarni, ale zawsze zwraca moją uwagę szefowa, która,... Agnieszka BARDZO GUSTOWNIE (1) SĄ REWELACYJNI. NAPRAWDĘ BARDZO KREATYWNIE I GRUSTOWNIE WYKONUJA BUKIETY,... Magda Niezadowolony (były) klient (1) Zamowilem produkty za punkty (trzeci raz to samo zamowienie - prawie 500pkt.)... Bartek totalny brak wiedzy w dziale akwarystycznym (5) Niestety doradzenie i sprzedaz zbrojnikow i ampularii do akwarium kuli... Bonhart