Fachowo (2) Dobry sklep. Doradzili, podpowiedzieli, zaoferowali w atrakcyjnej cenie. Małe... Felek55 Chwasty i tyle (1) .. Kwiaciarnia przecietna, obsluga szkoda mowic, a o talencie kwiaciarki... Niezadowolony klient Piękny nowy sklep ale..... (1) Piękna cukiernia WZ po remoncie, lecz obsługa chyba żyje jeszcze w PRL-u....... klientka W-Z
obsługa jak za prl... (1) Choć jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia, bo Pani około 50tki jest... Aga Super naprawdę super obsługa (1) Bardzo mila i fachowa obsługa na miejscu, trochę czekałam od momentu złożenia... Hania Zdecydowanie na tak! (1) Sklep, jak i przejrzysta strona internetowa, zrobiły na mnie ogromne... Cecylia Żenada (3) Towar niedostarczony przez dwa dni. Brednie opowiadane w BOK , że do Gdańska... pinkycat Raty 10x0% (4) RTV EURO AGD Gdansk Morena, kupno laptopa na raty. Operacja zajela 2... niezadowolony Cudowna miejsce (1) Urocze bistro z pyszna kawa, boskimi deserami i cudownymi chlebami. Majka Bardzo dobry Towar (1) Towar bardzo dobrej jakości i bezproblemowy kontakt do tego Pan Piotruś... Natalia nosidełka dla psa ca 130zł - raczki urywaja sie pod własnym ciezarem (1) wg ekspedientki za dotkniecie bubla trzeba zapłacic, bo tak wyszkoliła ich... piesek Polecam zooexpress :-) (1) Bardzo dobre ceny, błyskawiczna dostawa i polska firma. Czego chcieć więcej? Nikita Anita - opinia (1) dostawca na którym polegać, żadnych opóźnień, kurierzy w razie potrzeby... Anita Marta&Robert (1) Firmę Scorbi poleciła nam nasza bliska znajoma, która zamawiała obrączki u... Marta&Robert Ogólna ocena (1) Z czystym sumieniem polecam sklep jubilerski!Obsługa,asortyment jak również... zadowolony klient zatrułam się pączkami (1) bardzo ciężko odchorowałam w tym roku zjedzenie tam pączków w tłusty... jużnieklientka Naturalnie Regionalnie POLECAM (2) Rewelacja, cud miód i orzeszki :) Nie wiem co tu napisać bo wydaje się, że... Diabełek Polecam zakupy w Zooexpress. (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu karmy Royal Canin w Zooexpress .Jest tam... Małgorzata MNIAM MNIAM A PACZUS TYLKO JEDEN! (2) wlasnie pobrudzilam klawiature nadzieniem z paczusia:D paczki zawsze pyszne... Ania Bardzo dobrej jakości pieczywo (1) Polecam szczególnie wysokiej jakości razowy ze słonecznikiem, w sklepie na... Pan Marian