Promocja pączków (1) .....ogłosili promocje pączków za 69 groszy, a sprzedawali za 99gr..... wandi dobry sklep do codziennych zakupów (1) wybór towarów średni, ale podstawowe produkty są. Dobre ceny. G. Chore ryby (1) Odradzam. Kupiłem 2 bocje wspaniałe, po wrzuceniu worka do mojego akwarium... Piotr
Świnka morska (3) Kupiłam świnkę morską, rozetkową. Jej drapanie się zaniepokoiło nas. Okazało... Tess Dział Sanitarny- "........." (1) Chciałem dobrać korek automatyczny do baterii, to najpierw Pani powiedziala... dp jest ok (1) kasjerki b. miłe ,towar w przystępnych cenach, jakośc towarów na poziomie.... zkupowiczka Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam Pracownię Florystyczną Pani Aleksandry Ciecholewskiej! Bardzo... Veronica NIE DOTYKAĆ !!! (2) Robiłam ostatnio zakupy w tej hurtowni i spotkała mnie niesamowita sytuacja.... ola Uwaga na ochronę! (1) Galeria jest ok,ale zachowanie panów obsługujących wyjazd z parkingu... Marek POLECAM :-) (1) Bardzo smaczne pieczywo! Zadowolony klient Fajna hurtownia z fatalną obsługą (1) Dość często staram się odwiedzać tą hurtownie , głównie dlatego ,że w... mika Fantastyczny sklep (1) Takiego sklepu jak sklep Prezencik- brakowało w Gdańsku. Nie dość, że można... Monika Piotr i PAWEŁ W BLASZAKU (1) BARDZO DROGI SKLEP !!! kLIENT JEDNORAZOWY Polecam (1) Dzięki miłej i cierpliwej obsłudze klient zdobywa nową sprawność (jak w... AL polecam goraco (1) super sklep-swietnie zaopatrzony,przemila pani ktora potrafi doradzic a ceny... beata Prezencik (1) Super sklep.Kazdy moze wybrać coś dla siebie i na swoja kieszeń.Nie ma chyba... Jaga Świetna sprawa! (1) Mydełka są śliczne, pachnące, z naturalnych składników. Świetna zabawa przy... Annie Super Sklep (1) Wielka bzdura !!! Kupowałam artykuły weselne i ceny są bardzo niskie, obsługa... Jadzia Biedronka jest ok, ilość klientów o tym śwaiadczy najlepiej, obok BOMI świeci pustkami. (2) Typowa Biedronka, wybór niezbyt duży ja we wszystkich sklepach tej marki,... a Zrozumienie (1) Witam.Chciałąbym pogratulować kreatywnych pracowników;)Dziękuje szczególnie... honey171