Panie z Biuro Obsługi Klienta-zgroza (1) Robię zakupy do pracy,ale odechciewa się robienia zakupów akurat na Karwinach... Marcin Poczta Kwiatowa (1) Witam, Skorzystałem z poczty kwiatowej oferowanej przez te kwiaciarnię.... Marek Hurtownia godna polecenia (3) Bardzo miła i pomocna obsługa, duży wybór towaru, wszstko można obejrzeć.... Ania
Super (4) Jestem zadowolona z zakupów w tym komisie. Zarówno obsługa jak i asortyment... mama71 To był Sylwester ! (1) Oferta Szampanów była świetna i cenowo i jakościowo - kupiłem na Sylwka.... Andrzej Uwaga!!! Chore ryby!!! Niekompetentna obsługa!!! (1) Po pierwsze jeśli chodzi o ryby - kupiłam w sklepie parke ramirezek i 10... Ala Polecam (1) Polecam ten sklep. W szczególności chciałbym zwrócić uwagę na bardzo... Krzystof SUPER (1) Dzień 30. rocznicy ślubu, prezent dla żony przygotowany, jeszcze tylko... Zbigniew Piłat kierownik zmiany z działu TV to pomyłka (1) Pan który był na zmianie ( nazywał się kierownikiem zmiany) w dniu 28.12.2009... klient świetny sklep z bardzo dobrym winem (1) świetny klimat,obsługa a przede wszystkim doskonałe wino w bardzo... ania Dobre centrum handlowe, ale nie powala na kolana (1) Dlaczego w gdyńskim Klifie nie ma sklepów takich jak w Klifie w Warszawie?... beata Obsługa (1) Bardzo dobra obsługa. Na pochwałę zasługuje obsługa stoiska... Klientka z Dąbrowy Parking (1) Obsługa parkingu tragiczna. panie to "Święte krowy". Zamiast pracą i obsługą... Michał ciekawy sklep (1) Sklep inny niż pozostałe sklepy z zabawkami. Asortyment to tylko albo aż gry... Leszek Ceny!! (1) Bomi uważa ,że jest sklepem delikatesowym.Towar jak w trochę lepszym... katarzyna cieszcie sie ze nic wam sie nie stało w czesie pobytu w galerii (2) Ja was ludzie nie rozumiem. Mówicie ze denerwuje was parking albo toalety. Ja... adam Fajny sklep ale obsługa, beznadziejna (1) Poszedłem do tego sklepu w celu zakupienia ciekawej wódki - nie polskiej -... Paul OPINiA (1) Wczoraj późną nocą ok.2-3, szukałem wolnego parkingu pod powierzchnią krytą,... Andrzej Wymaga jeszce wielu zmian (2) Centrum handlowe z zewnatrz wygląda naprawde dobrze za to w środku jeszcze... ada Sprzedają towar którego nie mają... (1) ... i nie będą mieli. I nawet nie raczyli poinformować o tym mnie jako... Adam z Gdańska