rewelacyjny sklep (1) Sklep naprawdę warty polecenia , obsługa bardzo miła , bardzo duży asortyment... tajemniczy klijent . zdrowie przede wszystkim (1) cudowny sklep, znajdziesz w nim wszystko czego potzebujesz( napoje, nabiał,... sylvka CYFRA+ już w Galerii Przymorze (1) Widać coraz większe zainteresowanie galerią, nawet takie firmy jak CYFRA+... Paweł Koźnierski
nie jest przecierz tak źle!!!!! (1) jestem mieszkanką Przymorza i uważam że robi się na dzielnicy coraz fajniej i... Aga żenada (1) Co to do cholery za hipermarket ??? 1. Brak podstawowego asortymentu ! 2. Nie... mieszkanka dzielnicy Chełm JEST OK (1) Pracownia krawiecka na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm. Krawcowe z... Wiola Zdecydowanie polecam (1) sklep inny niż wszystkie... marek Filip - opinia (1) Po prostu jestem zadowolony z obsługi, cen jak i udzielonych porad. Filip coraz lepiej (1) Może rzeczywiście pośpieszyli się z tym otwarciem. Wciąż klika sklepów nie... alfmar Mirai - opinia (1) co tu napisać ..... empik to empik Mirai Tutaj kwiaty nabierają znaczenia... (1) Witam, jestem zachwycona kreatywnością tego zespołu oraz profesjonalizmem.... Anna P. ooooooooooo (1) bardzo dobra kwiaciarnia pomimo zmiany wlascicielki mali Polecam kwiaciarnie (1) Bardzo duzy i ciekawy wybor upominkow i kwiatow.Przemila i profesjonalna... Alicja Polecam (1) Profesjonalna obsługa, dostawa na czas, kwiaty świeże i ładne. Polecam Kazik polecam (1) byłem sceptyczie nastawiony ale wszytko było ok. otrzymałem rzetelne... Krzystof bardzo miło. (1) Bardzo miły i pomocny personel, mający wyrozumienie dla ludzi, którzy nie do... món i plus i minus (1) Na pytanie ile będzie kosztował (mniej więcej) tort otrzymałam informację, że... Gosia polecam!!!! (1) byłam mile zaskoczona obsługa oraz wykonanym bukietem z całego serca mogę... karolina Garnek - opinia (1) Do Biedrony chodzić lubię, tanio jest a i produkty całkiem dobrej jakości,... Garnek Gdyby to było allegro to napisałbym Super Sprzedawca (1) Nie lubię pisać opinii, jednak widząc tak negatywną opinię nie mogłem... Adam J.