Coś nadzwyczajnego dla każdego... (1) O tym miejscu mozna mówic w samych superlatywach! Szybka, miła, kreatywna... Viki Pięknie (1) Polecam wszystkim - otrzymałam piękny wiosenny bukiet :) Katarzyna Zapraszamy do oceny! (1) Stale wzbogacamy naszą ofertę o nowe pozycje. Pilnie wsłuchujemy się w opinie... Wiktor
zarządzający alfą jest chyba bezdzietny !!!!!!!!!!!!1 (1) ZLIKWIDOWALI PLAC ZABAW- PODOBNO TO DECYZJA PREZESA ALFY CZY ZARZĄDCY, SZKODA... mama dziecka Hmmm... (1) Galeria....szumnie nazwana. Betonowo-szklana bez efektu typu wow! Zimna w... Aśka wiosna w Nagietku (1) Sklep usytuowany w dobrym miejscu, miła i fachowa obsługa, nawet wtedy, gdy... bs SUPER SPRZEDAWCA (1) Świetny kontakt, piękne kwiaty w przystępnej cenie-PEŁEN PROFESJONALIZM.... Anna Jodłowska Masakraaaaa (1) Połow sklepów zamkniętych, niewykończone, porażka ..... a domus - opinia (1) Obsługa miła, sympatyczna, kompetentna oraz bardzo sprawna ! domus moja opinia (1) moja opinia jest jest bardzo dobra. Jedynym, istotnym dla minusem jest zbyt... Barbara POLECAM (1) Jestem właścicielką psa rasy labrador, od dwóch lat jestem bardzo zadowoloną... Marcena Hurtownia z prawdziwego zdarzenia (1) W końcu trafiłam na hurtownię z prawdziwego zdarzenia-ogromny asortyment,... Anna Aga - opinia (1) jak najbardziej polecam:) Aga super (1) na każda uroczystość zamawiamy właśnie tam ciacho, torty, paszteciki:) od lat... ii ... (1) Tak naprawdę to na tej hali jest tylko kilka sklepów, do których EWENTUALNIE... Monika ok (1) Nie naciągają, można sięspokojnie doradzić, zapytać, zawsze pomogą, tylko ten... Hamilton bardzo dobra jakoś towaru (1) towar kupiony w tej hurtowni jest bardzo dobrej jakości,właściciel potrafi... konrad Krzysiek - opinia (1) Miła, kreatywna i szybka obsługa.Piękne i oryginalne wiązanki.Profesjonalne... Krzysiek POLECAM! (1) Jakis czas temu zakladalem akwarium. Obsluga w sklepie profesjonalnie... Zadowolony klient sernik cynamonowy (1) Wszyskie wyroby są WSPANIAŁE! Ale najcudowniejszy jest sernik cynamonowy.... JOLA S.