Dekoracje na ślub (1) Firma przygotowywała dla mnie dekoracje kwiatowe na ślub: wystrój kościoła,... Ava Super pomysły i świetne wykonanie za rozsądną cenę (1) Kasia, poza tym, że ma gust i odpowiednie umiejętności, ma też doskonałe... KK LM - Gdańsk (1) Wszelaki do wyboru asortyment, korzystne ceny, a przede wszystkim fachowa... V
Nie polecam serwisu ! (1) Część sklepowa "Foto Complexu" jest w porządku, miła obsługa itd. Ceny nie... Fotograf amator Obsługa - poziom masakryczny (1) Kauflanda mam 100 metrów od domu, mimo to wybieram się do niego tylko wtedy... snukaski W końcu jest gdzie kupić obuwie taneczne (1) Miła obsługa, spory wybór a jeśli brak jakiegoś modelu można liczyć że w... Maciej D. Polecam tą firmę! (1) Witam. Wczoraj dokonałem zakupu mojego pierwszego systemu audio. Obsługa... Rabies Piotrek - opinia (1) Oddałem telefony do naprawy juz nie pierwszy raz i jestem z tego serisu... Piotrek jeszcze tam nie byłem (1) nie wiem czy warto tam iść cwaniak karla - opinia (2) według mnie panuje tam brud i balagan, puste kartony, uszkodzone produkty,... karla PYSZNE CIASTA I KOKTAILE NIE TYLKO DLA DOROSŁYCH (1) Chciałabym z czystym sumieniem polecić kawiarnię T.Deker w Galerii Przymorze.... Katarzyna Lewandowska nie polecam (1) Dzieki forum weselnika trafilam do tej hurtowni. obsluga hurtowni ( mloda... mary ktoś - opinia (1) Jestem rozczarowana sklepami jakie tam są, spodziewałam sie lepszych marek,... ktoś Szybko i sprawnie (1) Bardzo polecam zakupy AGD w Magro - zamówiłem 5 sprzętów, mimo trudności z... KLem Naprawde warto! (1) Szczerze polecam kazdy znajdzie tam coś dla siebie, cos wyjatkowego, jedynego... me zadowolona (2) jestem klientka sklepu od kilku lat jestem zadowolona z obslugi oraz z cen i... zadowolona MM nie dajmy robic z siebie idiotow!!!!! (3) Wku.... mnie na potege ten caly mm, a w szczegolnosci to jak traktuja... zyczliwy HURTOWNIA PRZYJAZNA DLA KLIENTA (1) PRACOWNICY STARAJA SIE DOPOMOC W WYBORZE SPRZETU ,MOZNA LICZYC NA DROBNE... RYSZARD RIVIERA bardzo ciekawe promocje (1) kupiłem whisky 3 y old Hunting Lodge super wyśmienitą za jedyne 35,99 zł -... KONESER Marta - opinia (1) Batory jest bardzo małą galeria handlowa. W porównaiu do innych trójmiejskich... Marta