wiedeńska to jeden wielki śmietnik (1) ciasta a złaszcza TORTY są stare nawet tygodniowe a nazywane świeżymi wysrój... były pracownik Fatalna obsługa - mało ludzi (1) Fatalna obsługa za mało osób na stanowiskach powinny być przynajmniej dwie... Hania radjan - opinia (1) Korzystam ciągle z tego marketu i trzeba przyznać, że wszystko jest ok,... radjan
W.M - opinia (1) GRATULUJE przeszkolonego presonelu (brak identyfikatów pracowników obsługi... W.M Jestem na tak!! (1) Jedyny minus tego sklepu to często jego klienci!! To ludzie zostawiają syf i... Agnieszka super:) (1) bardzo często tam kupuję, bo mają najkorzystniejsze ceny na Przymorzu, a i... zadowolony Polecam (1) Polecam Darek Marta - opinia (1) Ogromny wybór przepięknych wiązanek. Miła i szybka obsługa. Serdecznie polecam. Marta Polecam!!! (1) Przepiękne, oryginalne kompozycje florystyczne, bogaty asortyment, miła... ML dzieki waszemu bukietowi...moj ślub był jeszcze piekniejszy niz to sobie wymarzyłam (1) hej Chciałam w tym miejscu zrobic kilka pokłonow w strone przemiłych... Berenika NIE POLECAM (1) Złożyłam zamówienie w MIKOMAX. Był to listopad 2008. dopiero pod koniec... basia Może Byc :P (1) :) Maja drożej niż w innych centrach handlowych :P Ja KLIJENT - opinia (1) W takiej kawiarni spodziewałam się bardziej smaczniejszych wyrobów... KLIJENT Super Centrum Galeria Wnętrz!!! (1) Mozna znalesć w nim wszystko by świetnie urządzić mieszkanie!Centrum OLIWA... Emil Najobrzydliwszy tort, jaki jadłam, ... (1) Zamówiłam tort węgierski dobrze nasączony do 1,5 kg maksymalnie, pani... ja ipod a mp3 (1) Według pracownika obsługującego dział, różnica między ipodem a mp3 jest taka,... raczek REKLAMACJA (1) Kupiłem grę za 100 zł, okazało sie że nie mogę jej zainstalować na drugi... Tomasz Gajewski MikeOnTheBike - opinia (1) Sklepik polecam wszystkim miłośnikom zwierzaczków, niestety akwarystyka jest... MikeOnTheBike MikeOnTheBike - opinia (1) Bardzo dobry sklep zoologiczny, miła obsługa, fachowa, polecam. MikeOnTheBike najlepsze centrum w Trojmiescie (1) Czytałam opinie internautów, sa w wiekszości pochlebne, podobnie dla mnie i... Urszula Tomiczek