Marcin - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa, na wszystkich stanowiskach.Polecam te... Marcin Radek - opinia (1) Dobry sklep dla szukających prezentu. Obsługa doradziła jaki prezent kupić... Radek Zuzia - opinia (1) Jestem,szczęśliwym posiadaczem świnki ze sklepu w auchanie i z... Zuzia
Jagodzianki !!!!!!!!!!!!!!! (1) rewelacyjne jagodzianki ! Pop prostu pycha, najlepsze jagodzianki w gdańsku. Łukasz ;) (1) jesli nie podoba wam sie dojazd to poco tloczycie mi miejsce w Autobusie jak... jaaa;) Szybko i skutecznie (1) Polecam serdecznie kwiaciarnie narcyz. Wysłałam kwiaty z ich sklepu... andzia gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór towaru przy niskich cenach. Polecam gorąco Marek zaspa Jadzia (1) ciIasta są pyszne. Bardzo miła obsługa. Na imieniny urodziny ciasta jak... J. Kawęcka Super sprzedawca (2) Pełen profesjonalizm-miła obsługa,świetny asortyment w przystępnej cenie.... Anna Jodłowska GDAŃSK KUPUJE BEZ VATU (3) Stanowczo za mały asortyment, odnośnie laptopów - większość to laptopy do... kael doskonały tort weselny (1) DZIĘKUJEMY BARDZO ZA TAK WSPANIAŁY TORT WESELNY. GOŚCIE BYLI ZACHWYCENI I MY... KASIA tort ze zdjeciem (1) zamówiłam tort na imienieny ze zdjęciem tort w smaku dobry ale zdjęcie... kasia carrefour (1) nie polecam z powodu ze przez 2 godz trzeba czekac żeby zapłacic za 2... tomek Alfa jest super! (1) Alfa Centrum jako jedno z nielicznych centrow handlowych ma darmowy parking!... Garcija Gorąco polecam (1) Polecam wszystkim mamom ten komis, można w nim zostawić ubranka własnego... Zadowolona klientka świetny sklep !!! (1) bogaty asortyment!dobre ceny! psiaki zadowolone :) gizela wspaniała kwiaciarnia (1) Super obsługa, można załatwic każdą sprawę, przepiękne bukiety za przystępną... Ewa Cudne bukiety (1) Zamawialam w tej kwiaciarni bukiet slubny, kwiaty na samochod(2 lata temu)... klientka sklep internetowy (1) Pierwszy raz skorzystałam z usługi kuna przez internet Oczywiście Pani... Alicja Nawet najprostszy zwykły chleb jest tu doskonały (1) Tradycyjna piekarnia z klasą, która w Gdyni istniała zawsze odkąd pamiętam.... Wiad