klient - opinia (1) piekne i funkcjonalne cetrum handlowe - niestety calkowicie pozbawione... klient GODNE POLECENIA,BARDZO GODNE POLECENIA (1) MOZE ZEBY BYLO PROSTO I NA TEMAT NAJLEPSZA Z NAJLEPSZYCH I TYLE!!!!! KADZEWICZ Kwiaty na telefon (1) Zamówiona przeze mnie wiązanka okazała się prześliczna i sprawiła ogromną... Michał - Bruksela
POLECAM FIRMĘ (1) NAJWIĘKSZY WYBÓR PODSZEWEK W TROJMIEŚCIE ,NISKIE CENY PIOTR Moja opinia (1) mila i rzetelna obsługa, klient jest traktowany w sposób wyjątkowo miły,... Enrice don Penzol Super miła i profesjonalna obsługa, duży wybór obiektywów i innego sprzętu :) (1) nic dodać nic ująć, polecam wszystkim :) Cenki naprawdę przystępne :) za 2... Michał jazda w dol bez trzymanki (1) wysoka jakosc Marioli wydaje sie byc juz niestety przeszloscia.Lody bez... mrozonka gdyby nie te kolejki w sklepie za super towarem,oraz baedziej mile panie to ok! (1) Najlepsze wedliny jakie jadlem w zyciu,a szczegolnie kielbasa wiejska super... michal targaczewski Kwiaciarnia godna polecenia (1) 14 lutego zamówiłem bukiet walentynkowy z róż. Piękny bukiet świeżych róż... Andrzej z Poznania Wstyd (1) W życiu nie spotkałam sie z tak okropna obsługą, wciskaja USZKODZONY... Zawiedziona moje ulubione (1) Dobrze że jest! Kiedy rano biegnę do pracy zawsze dostanę od uśmiechniętej... Ewa Polecam Folrystka z Dużym Potencjałem Kreatywności (1) Doskonałe wyczucie smaku i kompozycji w detalu. Polecam Panią Izę!!! fotostudio77 UWAGA NA CENY !!! (1) W tym sklepie robie często zakupy i niestety prawie za każdym razem spotykam... KLIENT Waga owoców (1) W dniu dzisiejszym o godz. 11.55 w kasie nr1 kasjer nr 124 zapłaciłam za 9... Irena jestem zadowolona (1) jestem zadowolona dorota centrum w którym można ładnie urządzić mieszkanie lub dom (1) W końcu Centrum w mieście w którym można kupić coś innego niż ciuchy. Polecam... stokrotka nie mozna zrobic zakupow z dzieckiem (1) Niestety nie mozna zrobic zakupow z dzieckiem, nawet jezeli jest pod kontrola... Bartek REWELACJA !!!! (1) Zamówiłem kwiaty dla mojej walentynki. Zamówienie zostało szybko... Tom NAJWYŻSZA JAKOŚĆ (2) Zamieszczona opinia Waldka w pełni uzasadniona !!! Byłem z żoną w Salonie w... Krzychu Odpowiedz na anonim (1) Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że klientka zapłaciła za 1,5kg tortu o czym... Krzysztof Knitter