wyjątkowo miła obsługa (1) już dawno nie spotkałem się z tak miłą obsługą w sklepie spożywczym,... Janusz Polecam:))) (1) Mozna w tym sklepie kupic wszystko co się chce (chyba ze akurat ja miałam... Gosia zimno (1) Ostatnio byłem klientem w tymże sklepie, ogólnie wygląd rewelacyjny, obsługa... stoper
Tesco Cienista (1) Troche mało kas czynnych ale kolejki podobne jak w innych Hipermarketach. Nie... Klient 2 x tyg. Bimit (1) Polecam z czystym sumieniem. Mateusz opinia (1) Jestem bbb zadowolona, super towar-szczegolnie reczny mikser zaluje, ze nie... Halina promocje (1) Jestem bardzo zadowolona: czesto chodzimy do tego sklepu, szczegolnie... Halina Pozytyw!! (1) Ciasta super, palce lizać, odkąd ich poznałam nie istnieją dla mnie inne... maszan uwaga z reklamacjami (1) okazuję się , że w media jest tylko 5 dni na oddanie sprzętu, mi padł laptop... marcin the best!! (1) obsługa miła i fachowa.duży asortyment. jarek brud i smród! (1) lubię sklepy Carrefour ale ten w Manhattanie jest chyba najgorszym w... Sylwia KOT (1) Jestem rozczarowana...!!!!! Strzyżenie kota fatalne wyglada okropnie nie... Rozczarowana badżmy obiektywni..... (1) Codziennie korzystam. robiąc zakupy...typu bułeczki mleko... stała klientka :) (1) Nic dodać nic ująć, empik to empik :) Ja Najstarszy sklepik dla Twórców (1) Polecam jeszcze zajrzeć do tego sklepiku - jest nadal tajemniczy i ciekawy... Aga Super sklep gorąco POLECAM!!!!! (1) Nieraz zjeździłam całe 3-miasto i zakupy zrobiłam dopiero w Kontex'sie. Duży... Kasia totalne olanie klientów (1) Punkt zamknięty w sylwestra, mimo braku informacji o takim stanie rzeczy.... Tomasz Szukałem Pianocrafta i znalazłem. (1) Z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Nie dość, że dostałem sprzęt 400 zł... Papcio Polecam (1) 1 swietny kontakt mailowy 2 terminowa realizacja zamowienia 3 przystepna... Pawel.S powinna byc milsza obsloga (1) powinna byc milsza obsloga Tom