nie polecam- robiłam zakupy w ww. dniu, godz.20:30 (1) nie polecam- robiłam zakupy w ww. dniu, godz.20:30 w sklepie pełnym klientów... Kropeczka Ciągle to samo (1) Owczy pęd do centrów handlowych to coś, czego nie rozumiem. GB (lub Moloch,... Ł. Biją konkurencję na głowę (1) Całkiem przypadkowo zdarzyło mi się "zabłądzić" do marketu Leroy Merlin.... erni
Porażka i skandal (1) Braki na półkach, mały wybór, brak podstawowych produktów, zbyt mała ilość... Julia Solar- świetnia obsługa (1) Dawno nie spotkałam się z tak dobrą obsługą klienta, nareszcie widać, ze ktoś... Ania Deni Rose- Polecam (1) Bardzo fajne, orginalne rzeczy i bardzo miła obsługa, polecam gorąco, by lam... Ania To jest prawdziwy serwis... (1) 1. Bardzo mila obsluga, to rzadkosc w tej branzy. 2. Ekspertyza w 2 godziny,... Michal Polecam. Tanio i duży wybór (1) Polecam. Tanio i duży wybór Beata Pollecam (1) Kupiłem sprzęt w bardzo dobrej cenie, polecili mi ich warsztat montażowy na... Blacha zielony spokuj (1) niesamowite miejsce gdzie samo przebywanie laduje pozytywna energia i... valdi aby tak wszędzie :) (1) szukałam wszędzie redukcji do butli gazowej, tam właśnie dostałam, blisko,... zadowolona klientka :) Polecam (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do tematu. Polecam wszystkim Artur TESCO BEEEEEEEE (1) Supermarket nieprzyjazny dla osob niepelnosprawnych: 1.toaleta dla... ewa nie wykonywanie zamówień zgodnie z wolą klienta (1) Zamówiłam w tej kwiaciarni bukiety...chciałam jasne róze, płasko ułożone na... Klientka Brudno! (1) Ogólnie sklep i obejście bardzo zaniedbane, wokół porozrzucane śmieci,... Helena Robert Szymko - opinia (1) Bez wątpienia kluczowym aspektem tej firmy jest zadowolenie klienta Robert Szymko kupiłeś wadliwy towar twoja strata (1) kupiłam zabawkę która była nie do końca sprawna więc na drugi dzień... 23456 Polecam (1) Zaskoczyła mnie profesjonalna obsługa oraz wiedza na temat wina oraz herbat.... Katarzyna Raz jeszcze bardzo dziękuję :) (1) Serdecznie dziękuję za realizację mojego zamówienia :) Bukiet ślubny był... A. Sz. BARDZO DZIĘKUJĘ (1) Jestem bardzo zobowiązany-ten bukiet "przebił" wszystko, co sobie... W.M.