enigma - opinia (1) Bardzo przujemnie można spędzic czas w dodatku na drugim piętrze znajduje... enigma Jerzy D - opinia (1) Brak czynnych kas i wzruszanie ramionami przez obsluge Jerzy D Strasznie drogo.... (1) gdynianka
kiepsko (1) najgorszy sklep w jakim mialam okazje robic zakupy,wiecznie brakuje towaru... agata zgadzam sie (1) fajne miejsce aczkolwiek przydałby sie jeszcze HM i KEY z bielizna! wezcie... ja;) Chamstwo w Bomi (1) Samo centrum jest w porzadku jednak takiego chamstwa w stosunku do klientow... byla klientka Czy jest szansa ma H&M? (1) Bardzo często odwiedzam z koleżankami galerie madison.. jest dużo bardzo... Ania Strona internetowa!! (1) Jak w ogole moze istnieć centrum handlowe bez strony internetowej!!! Co do... Anuś Anka - opinia (1) Bardzo mi się podoba w Manhattanie. Doradzam to centrum. Jest tylko jedna... Anka Bardzo fajne centrum. (1) Jestem pozytywnie zaskoczona !!! Maja Stała klientka od wielu lat. - opinia (1) Lubię robić u was zakupy, ale nie przed świętami bo wtedy jest tyle ludzi i... Stała klientka od wielu lat. nic nie można znaleść (1) wszystko rozproszone. w Tesco na Karwinach byłam raz jeden i jedyny bo nigdy... k ZAMKNĘLI MAPP-A! (1) Teraz to już nie ma po co przychodzić do Madisona odkad zamknęli jedyny... Benedykt najgorsza sieć w Polsce (1) najgorszy sklep ever!!! słaby asortyment, strasznie drogo a "świeże"... Anilama alon fryzjerski - Jean Luis..... DNO!!!! (1) juz 2 miesiąc "opłakuje" fryzurę, którą zrobiono mi w tym salonie. Totalne... bg Sklep Szefler (1) Chcialbym odradzic wszystkim kupujacym wizyte w sklepie Szefler. Udalem sie... krux Agnieszka - opinia (1) Czytam opinie napsane przez moich poprzedników i nie mogę uwierzyć, że... Agnieszka co to ma być (1) co to ma być jakaś czarna komedia się tam robi szkoda słów byja coraz lepiej (1) duża poprawa od pewnego czasu coraz milej tak trzymać klient Przemek - opinia (1) Przemek