ludzie puknijcie sie w łeb (1) Ja współczuje pracownikom reala,trzeba mieć baardzo dużo cierpliwości i... xyz SŁABIUTKO (1) Duże kolejki, mały wybór asortymentu, nie miła obsługa, żadko są czynne... Klient SKANDAL (1) Jestem klientem tego sklepu od bardzo dawna i to co się dzieje w Realu to... Klient
pozytyw (1) bardzo mila atmosfera w sklepie.lubie robic tam za zkupy ostrowska suuuuuper (1) to świetne miejsce na zrobienie zakupów i odpoczynek po nich bp Bardzo zla obsluga! (1) Byłam dziś w Waszym sklepie.Chciałam zrobić zakupy na św.,ale spotkałam się z... Edwira oszukiwanie klienta (1) Po raz kolejny zostałam oszukana przy zakupie produkru w tym... dorota reserves na manhattanie - prosimy posprzątać.... (1) Sklep reserved dnia 24,11,2007 - sobota - kurz w przymiezalniach i blota,że... kasiunik OK ale bez rewalacji - opinia (1) Ogólnie OK, ale ciągle brakuje w Trójmieście niektórych marek jak... OK ale bez rewalacji porażka (1) kolejki, brud, permanentny brak koszyków, ceny inne na półkach i na czytniku... Norak ...a gdzie plac zabaw dla dzieci? (1) Największe centrum handlowe w Trójmieście i z tego co się orientuję nie ma... kami To co tam się dzieje nie jest winą pracowników!!! (1) W tym markecie są na niektórych działach tak duże rotacje pracowników iż... Gdańsk wojmal - opinia (1) brudno, nieprofesjonalnie, bez przyszłości, zakupy w tym sklepie to... wojmal dla mnie bomba (1) pomimo niskich ocen, jest to moje ulubione centrum handlowe :) nie podoba mi... Pat Brudne toalety (1) Galeria Bałtycka – wielka, piękna galeria. Dużo sklepów, różne marki... Magda ale obiecaj (1) Kolejny wielki moloch! Lumpex dla bogaczy! Tylko ten to przeszedł sam... a.p. Soul (1) Narszczcie na pomorzu znalazło sie centrum handlowe, w którym w jednym... Grzana Tragedia. (1) Brud,brak personelu,towary na regalach ktorych brak w komputerach... utracony klient mastercook - opinia (1) moje ulubione delikatesy!!!! mastercook kidsplay (1) Nie moge zrozumieć braku miejsca dla dzieci. Galeria jest naprawde spora mój... agamamba