hmm (1) może i spodo tam produktow,ale niestety czesto bywa,ze sa duzo drozsze(nawet... WildWind opinia (1) w skali od 1 do 10 ocena 5 mir2807@o2.pl iwona - opinia (1) najlepsze na swiecie eklery iwona
chamska obsluga w sklepie albatros w gdyni (1) Dnia 27.03.2009r. około południa miałem nieprzyjemność odwiedzenia sklepu... Były klient Grunt to "dobre" decyzje Dyrekcji. (1) Zrezygnowałam z usług CH Alfa ze względu na likwidację placu zabaw dla... Mama Piwa niekomercyjne (1) Serdecznie polecam wszystkim piwoszom, szczególnie takim, którzy nie lubią... Christo, Gdynia Polecam (1) bardzo miła obsługa. Duży wybór upominków ceramiki wazonów itp. edarek gorąco polecam (1) polecam ten sklep, bogaty wybór ziół oraz innych specyfików , miła i zawsze... maja wyjątkowe miejsce (1) To miejsce jest wyjątkowe, jestem zachwycona poziomem oferowanych usług, duzy... iness Coś nadzwyczajnego dla każdego... (1) O tym miejscu mozna mówic w samych superlatywach! Szybka, miła, kreatywna... Viki Pięknie (1) Polecam wszystkim - otrzymałam piękny wiosenny bukiet :) Katarzyna Zapraszamy do oceny! (1) Stale wzbogacamy naszą ofertę o nowe pozycje. Pilnie wsłuchujemy się w opinie... Wiktor zarządzający alfą jest chyba bezdzietny !!!!!!!!!!!!1 (1) ZLIKWIDOWALI PLAC ZABAW- PODOBNO TO DECYZJA PREZESA ALFY CZY ZARZĄDCY, SZKODA... mama dziecka wiosna w Nagietku (1) Sklep usytuowany w dobrym miejscu, miła i fachowa obsługa, nawet wtedy, gdy... bs SUPER SPRZEDAWCA (1) Świetny kontakt, piękne kwiaty w przystępnej cenie-PEŁEN PROFESJONALIZM.... Anna Jodłowska domus - opinia (1) Obsługa miła, sympatyczna, kompetentna oraz bardzo sprawna ! domus moja opinia (1) moja opinia jest jest bardzo dobra. Jedynym, istotnym dla minusem jest zbyt... Barbara POLECAM (1) Jestem właścicielką psa rasy labrador, od dwóch lat jestem bardzo zadowoloną... Marcena Hurtownia z prawdziwego zdarzenia (1) W końcu trafiłam na hurtownię z prawdziwego zdarzenia-ogromny asortyment,... Anna Aga - opinia (1) jak najbardziej polecam:) Aga