... (1) Tak naprawdę to na tej hali jest tylko kilka sklepów, do których EWENTUALNIE... Monika ok (1) Nie naciągają, można sięspokojnie doradzić, zapytać, zawsze pomogą, tylko ten... Hamilton bardzo dobra jakoś towaru (1) towar kupiony w tej hurtowni jest bardzo dobrej jakości,właściciel potrafi... konrad
Krzysiek - opinia (1) Miła, kreatywna i szybka obsługa.Piękne i oryginalne wiązanki.Profesjonalne... Krzysiek POLECAM! (1) Jakis czas temu zakladalem akwarium. Obsluga w sklepie profesjonalnie... Zadowolony klient sernik cynamonowy (1) Wszyskie wyroby są WSPANIAŁE! Ale najcudowniejszy jest sernik cynamonowy.... JOLA S. klient - opinia (1) piekne i funkcjonalne cetrum handlowe - niestety calkowicie pozbawione... klient GODNE POLECENIA,BARDZO GODNE POLECENIA (1) MOZE ZEBY BYLO PROSTO I NA TEMAT NAJLEPSZA Z NAJLEPSZYCH I TYLE!!!!! KADZEWICZ Kwiaty na telefon (1) Zamówiona przeze mnie wiązanka okazała się prześliczna i sprawiła ogromną... Michał - Bruksela POLECAM FIRMĘ (1) NAJWIĘKSZY WYBÓR PODSZEWEK W TROJMIEŚCIE ,NISKIE CENY PIOTR Moja opinia (1) mila i rzetelna obsługa, klient jest traktowany w sposób wyjątkowo miły,... Enrice don Penzol Super miła i profesjonalna obsługa, duży wybór obiektywów i innego sprzętu :) (1) nic dodać nic ująć, polecam wszystkim :) Cenki naprawdę przystępne :) za 2... Michał jazda w dol bez trzymanki (1) wysoka jakosc Marioli wydaje sie byc juz niestety przeszloscia.Lody bez... mrozonka gdyby nie te kolejki w sklepie za super towarem,oraz baedziej mile panie to ok! (1) Najlepsze wedliny jakie jadlem w zyciu,a szczegolnie kielbasa wiejska super... michal targaczewski Kwiaciarnia godna polecenia (1) 14 lutego zamówiłem bukiet walentynkowy z róż. Piękny bukiet świeżych róż... Andrzej z Poznania Wstyd (1) W życiu nie spotkałam sie z tak okropna obsługą, wciskaja USZKODZONY... Zawiedziona moje ulubione (1) Dobrze że jest! Kiedy rano biegnę do pracy zawsze dostanę od uśmiechniętej... Ewa Polecam Folrystka z Dużym Potencjałem Kreatywności (1) Doskonałe wyczucie smaku i kompozycji w detalu. Polecam Panią Izę!!! fotostudio77 UWAGA NA CENY !!! (1) W tym sklepie robie często zakupy i niestety prawie za każdym razem spotykam... KLIENT Waga owoców (1) W dniu dzisiejszym o godz. 11.55 w kasie nr1 kasjer nr 124 zapłaciłam za 9... Irena