ceny bez podatku (1) Jak to jest kupiłem kilka artykułów i liczyłem ceny podane przy... Mirek Reklamacja obsługi w dniu 21 maja 2008r. (1) W dniu 21 maja 2008r o godz.20.16 na kasie nr 4 kasjerka o nr 37 zamiast... Małgorzata Miąsik mloda mama (1) Ceny inne przy towarze, inne w kasie. Większość towaru bez metek:(, więc... mloda mama
Najlepsze BOMI (1) Witam! Miałem przyjemność zrobienia zakupów w sklepie BOMI na Matarni i... Marlon Brando Niezbyt ciekawie (1) Zakupy robiło się bardzo przyjemnie, natomiast po zakupach przyszła ochota na... John Pracowałem i wiem (1) Jest wiele promocji, ale trzeba przyjechać wcześnie, aby się na nie zalapać.... bemol gastronomia w klifie (1) Plusem jest mc donalds.Mozna sobie szybciutko cos przekasic.Jednak tam na... karola mile zaskoczona (1) wczoraj tj. w niedziele byłam w auchan rumia nawet nie zamierzałam wejść na... gdynianka Koszmarny parking Media Markt Gdańsk (1) Dzisiaj około 12 zajechałem na parking Media Markt w Gdańsku.Podeszło do mnie... Kaszub ;p (1) ;p Tatunia dezodoranty (1) Dlaczego brak testerów!!!!! Około 15 min temu byłem świadkiem jak pani... Grzegorz Marciniak Markowo! (1) Markowo! To słowo najlepiej oddaje jakość zakupów, ofertę centrum i cały... marko-maniak czy warto? (1) Matarnia to zwykłe małe centrum... Tylko kilka fajnych sklepów a tak... Bezimienny.! Super ale co z tym porkingiem !!!! (1) Bardzo lubie odwiedzac tą Galerie Bałtycką. Sklepów jest sporo . Bardzo mi... M super ale gdzie sie podział Deep (1) Super centrum handlowe. Bardzo lubie odwiedzać tą galerię handlową ale nie... Marek super ale zawsze małe ale ... (1) Bardzo fajne centrum handlowe. Oferta sklepów dosyć duża a jeśli chodz o ceny... Marek doradztwo i wykonanie ... (1) Doradztwo merytoryczne oki,lecz docinanie blatów oraz listew na miarę jest po... wściekły klient BRAK PARKINGU (1) Dobry sklep ,ale brak parkingu dla osób niepełnosprawnych .Są dla nich... Marta ZBYT MAŁO PERSONELU (1) MAŁO OTWARTYCH KAS I BRAK OBSŁUGI NA DZIAŁACH. KLIENTKA KIEPSKA STRONA INTERNETOWA (1) Szkoda,że sklep ma taką fatalną stronę internetową , właściwie nic z niej nie... Izales