Hanoi Pho

Bary Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 36

meg - ocena (1) Jedzenie zamówione przez stronę internetową baru, czas odbioru do wyboru:... meg Joszka - opinia (1) Fajna restauracyjka, duży wybór dań, umiejscowiona w fajnym miejscu - można... Joszka fakiroza - opinia (1) Najlepsze Pho w Gdyni, ekstra jakość do ceny, polecanko! fakiroza
Fatalna dostawa (1) Nie polecam jedzenia z dowozem! Narwany kierowca bez krzty kultury wjedzie w... Klient Tragedia jedzenie (1) W miejscu bywalem pare razy w ostatnich latach, nigdy nie spodziewalem sie... Tomasz Sobotni wypad (1) Jako że bywałem tam za czasów A-dong,postanowiłem wejść na jedzenie z... Tomasz miło i szybko (1) Bardzo szybka dostawa, miły dostawca. Jedzenie delikatnie przyprawione,... Nadia Tragedia (1) Nie polecam masakra kucharz chyba sie zmienil Dania nie przyprawione... Masakra (1) Na jedzenie czekałam prawie 3 godziny. Gdy dzwoniłam zeby sie dowiedzieć o to... Aga jedzenie tak, ale tylko do domu (1) Mam mieszane uczucia. Nie jadłam tam kaczki, ani jakis innych wymyślnych dan.... pandzik Super! (2) Nie rozumiem negatywnych opini, ale to moze dlatego ze bylem w omawianym... Bartek Rewelacja.... (2) Ludzie jakie Wy tu bzdury piszecie ręce opadają byliśmy tam dzis na kolacji w... Mirek Gitttt... (1) Nie mam zielonego pojęcia o czym wy piszecie? W okresie od 28.10.2016 do... Amaro Nie polecam (1) Jadłem tam często gdy za barem stała uśmiechnięta blondynka. Zawsze miła... Miko DRAMAT!!!!! SMRÓD - ODRADZAM!!!!! (1) Witam, z reguły nie pisze opinii o restauracjach ale to co dostaliśmy w... DDD Tragedia (1) Zamowilam tofu slodko kwasne, dostalam namoczone kotlety sojowe w sosie. Gdy... Niezadowolony klient Słabizna (1) Makaron z zupki chińskiej przyprawiony sosem sojowy i warzywa z przypadku to... Ola niechlujność, okropna obsługa klijenta (1) Wybrałem się z rodziną na obiad i jestem bardzo rozczarowany obsługą...... jarek Odradzam szczerze ...lepszy spożywczy (1) Wróciłem przed chwilą - nabrałem się że to stary A-Dong - w sali jadalnej... Miki Dziwnie... (1) Do tego lokalu zaglądamy raz na kilka miesięcy. Nie wiem, która to już zmiana... Mama