Haos

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Starowiejska 14

słodko słodko mdło (1) słodko słodko mdło obsługa (sali) wygląda jakby się starała - ale sobie nie... Kami Pychotki (1) Miejsce ma świetny klimat. Karta autentycznie różnorodna i co się w zasadzie... BM Niestety (1) Zamawiając danie główne nie spodziewałem się, że dostanę zupę z gratisową... Mateusz
Masakra (1) Nie polecam, obsluga ponizej jakiegokolwiek poziomu, dania plywaja w sosie... Olga Masakra... (1) Krewetki bardzo smaczne, wystrój genialny. Poza tym - dramat, który zaczął... Asia Pomyłka (1) Serdecznie nie polecam! Niestety Bulgogi nie zjadliwe. Do takiego stopnia... Antoni Wystrój i obsługa zaje**te, jedzenie słabe (1) Po ilości cukru jaką dodają do wszystkiego można zapaść w śpiączkę. Trop jest... Romuś Smaczne ale (1) Jedzenie bardzo dobre, duże porcje. (Czasami zdarza się że potrawy są za... Tom Wystrój, obsługa bardzo OK, jedzenie niedobre. (1) Azjatyckie piwka OK. Jakość jedzenia na poziomie przydworcowego chińczyka.... klient Zachwyceni! (1) Spędziliśmy w Haosie bardzo udany wieczór! Jesteśmy zachwyceni wystrojem i... Alex Nie polecamy! (1) Byliśmy w niedzielę około godziny 16stej kolejka po wolny stolik- brak... Aga świetna (1) mi pasuje wszsytko klimat, obsługa, jedzenie - wszystko jest mega spójne.... alicja Moje ulubione miejsce w Gdyni (1) Kompletnie nie rozumiem negatywnych komentarzy na temat tego miejsca.... Natalia Niewykorzystany potencjał, dania bez smaku - sam cukier (1) Bardzo ładny wystrój restauracji, utrzymany w azjatyckim klimacie - duży... Tomek Pychaaa (1) Jedzenie pycha,obsługa rewelacja.Jedyne za co 5 to trochę za głośno i za... Juliusz i Kejt Było super ale... (1) Przychodzę od początku istnienia,regularnie, było pysznie od samego początku... Mysza Wystrój ładny, jednak jedzenie bez smaku.. (1) Przeczytałam opinie przed przyjściem i byl am przekonana, ze zbyt negatywne,... Kurtoszka Zdecydowanie polecam (1) Oryginalne wnętrze, świetny klimat, przemiła obsługa. Przepyszny Pad Thai i... Kasia Raczej tam nie wrócę. (1) Poszłam za namową koleżanki, gdyż słyszała dobre opinie o tym miejscu.... Kasia Danie curry to zupa (1) Wybraliśmy się ze znajonymi na kolację. Na przystawkę zamówiliśmy pierożki... Cinek