Haos

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Starowiejska 14

zbigniew - ocena (1) Miła obsługa, karta dosyć bogata, bez problemu realizowane extra życzenia... zbigniew Edi - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i super sprawna obsługa. Niestety w lokalu jest gorąco... Edi Kaska - opinia (1) Dla mnie osobiscie rewelacja dla podniebienia Polecam Kaska
m. - opinia (1) Wszystko super perfekcyjnie, oprócz... zapachu kuchni, który zostaje z nami... m. Marko - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie. Szybkie i ładne podanie. Wszystko na 6 ;) Marko Adam - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń. Jedzenie dobre, obsługa dobra. Dość długi czas... Adam Weronika - opinia (1) Dzień dobry, niestety po raz kolejny jestem rozczarowana a chciałam dać... Weronika Andre - opinia (1) Nie polecam. Bylem raz więcej nie przyjdę Andre Piotr - opinia (1) Dzień dobry, ogólnie nie polecam, stoliki większość dwuosobowe, bardzo blisko... Piotr Anja - opinia (1) Błagam zróbcie coś z tym pad thai’em... !!!! zawiodłam się niesamowicie...... Anja Km - opinia (1) Obsługa dramatyczna, koleś w okularach jeszcze w miarę ok, ale ten drugi z... Km Smaczna kuchnia azjatycka z tragiczną obsługą (1) Potwierdzam opinie iż miejsce jest klimatyczne i można dobrze zjeść. Lubię... Bernie Polecam (1) Dobre jedzonko inne niż gdzie indziej Andrzej Słaba inwencja tworcza (1) Potrawy w restauracji w niczym nie przypominają klasyków kuchni azjatyckie.... Gdańszczanka pyszne! (1) przepyszne jedzenie! Kazdy znajdzie cos dla siebie. Polecam w 100% Kasiula po prostu niesmaczne... (1) Restauracji Haos daliśmy dwie szanse-pierwsza wizyta nie najgorzej, szału nie... jola Dania w niczym niepodobne do oryginałów (1) Padthai był po prostu słaby, mięso gumowate i bez smaku. Zupa Tom Yum jak... A Za słodko (1) Niestety jedynym dużym plusem wystrój.Jedzenie -sam cukier.Nie wrócę tam Średnio Szczerze odradzam - zepsute urodziny (1) Ja też, jak niektórzy poprzedni oceniający dostałam zamiast dania głównego... Lidia Bardzo Smacznie (1) Obsługa sprawna, na dania nigdy nie czekamy długo. Dziwią mnie opinie o... Jasia