Szczerze polecam! (1) Doskonała jakość usług za przystępną cenę. Piesek zawsze jest ostrzyżony... Aston Dobra jakosc i dobra cena (1) Dobra jakosc i dobra cena Sandra Labrador Taro (1) Zdecydowanie polecam. Z moim "pieskiem" udałem się na wyczesanie podszerstka... Filip
York o Imieniu Max (1) Mój piesek przyszedł trochę zaniedbany.... Został ostrzyżony i wykąpany przy... Sławek bolończyk Pusia (1) Już trzykrotnie korzystałam z usług salonu Happy Dog z moją suczką Pusią.... Aneta POLECAM WSZYSTKIM MIŁOŚNIKOM CZWORONOGÓW!!!!!! (1) Od roku jestem, a właściwie mój pies stałym bardzo zadowolonym klientem (ja... Maciek i Argo Shih Tzu-Bańka (1) Z przyjemnością mogę polecić Państwu Salon Happy Dog :) Była to nasza... Ola Maltańczyk (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim ten salon. Pani miła, z odpowiednim... właścicielka Bonnie Iwona właścicielka Paka - opinia (1) Polecam salon bardzo miła obsługa jestem bardzo zadowolona z usług ceny są... Iwona właścicielka Paka Basenji (1) Zachęcam wszystkich właścicieli piesków. Piękny i profesjonalnie wyposażony... Łukasz Maltańczyk (2) Polecam wszystkim ten salon, pani która zajęła się moim" mega upartym... Ola W. Uwaga Westy (3) Obsługa miła,itd, wszystko pięknie,pies wytrymowany chyba ( jak nie... Etunia Wspaniały salonik dla psów (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Happy Dog. Szalenie przyjazna atmosfera,... Beata