Sławek - opinia (2) Tłok w salonie, ....ale wśród personelu. Dziewczyny miłe, ale mogłyby być... Sławek Jula - opinia (1) Dziękuję, za cierpliwość do Luny (west - z ciężkim i wyjątkowym charakterem)... Jula Polecam, super salon ! (1) Serdecznie polecam. Korzystamy z usług Happy Dog od prawie dwóch lat. Pełen... Aneta
Polecam (1) Polecam to miejsce z czystym sumieniem. Swoja samoyedke odebralam czysta... Monika Kot uratowany ;-) (1) Nawet z dredami naszego wychodzacego kocurka, który plecy miał cale... Agata Bardzo polecam (1) Super, Husky był na kąpiel u Pani Moniki. Bardzo szybkie mycie i suszenie... Agnieszka Nie polecam. (1) Szczególnie Pani Oli i Pani Karoliny, Pani Ania jest fantastyczna i pies z... Stała klientka Gorąco polecam! (1) Niedawno po raz pierwszy odwiedziłam salon z moim goldenkiem Nero. Nasze... Magda Najlepsza psia fryzjerka Ola:) (1) Bardzo polecam wszystkim Salon Happy dog a w szczególności panią... Mary zawiedziona (1) za pierwszym razem Pani brunetka obcięła idealnie, za drugim-okropnie, został... Iza Krzysztof - opinia (1) Szybko, sprawnie, fachowo, ceny przystępne. Pewnie jeszcze tu wrócę z moim... Krzysztof Idealnie (1) Wszystko na plus - zarówno ceny jak i jakość i podejście do zwierzęcia i... Marcin zadowolony piesek i właściciel (1) Pani była bardzo miła i delikatna dla mojego Yorka korzystamy już długo z jej... Monika Ola - opinia (1) Bardzo polecam! Ola Nowofundlandka Euforia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem pracy Pani Asi. Wczoraj moja suczka po raz... Marieta GORĄCO POLECAM!!! (1) Zdecydowanie polecam ten salon! Świetnie wyposażony, miła atmosfera, Panie... Właściciele Bono bardzo miło i profesjonalnie (1) W Happy Dog strzyżemy naszą coker spanielkę od przeszło 2 lat i jesteśmy... Maciek Karolina & Roxy Maltańczyk (1) Gorąco polecam salon dla psów happy dog . Przez bardzo długii czas szukałam... Sara Uprzejmość i profesjonalizm :) (1) Pani Agnieszka kilka razy już zajmowała się moim psem. Spod jej rąk wychodzi... Kasia i jej pies Gorąco polecam:)) (1) Świetna, profesjonalna obsługa. Pani Agnieszka - fachowa i kreatywna.... Kasia