Magdalena - ocena (1) Bardzo pozytywna drukarnia. Wysoka jakość i krótkie terminy realizacji. Magdalena Filip - ocena (1) Dostałem potwierdzenie mailowe, że plakat jest do odbioru w piątek po... Filip Beata - ocena (1) Doskonale wykonane i zamontowane logo na ścianie w sekretariacie firmy,... Beata
Janek - ocena (1) Kapitalnie wykonane oklejenie auta w ekspresowym tempie, szczerze polecam. Janek Szymon - ocena (1) Zleciłem wykonanie naklejek magnetycznych na dwa auta. Naprawdę bardzo szybko... Szymon Jakub - ocena (1) Bardzo dobra drukarnia na mapie Gdańska. Zawsze można na nich liczyć w... Jakub Paweł - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa i pomimo tego, że wpadłem na... Paweł Wojtek - ocena (1) Szybko, dobrze i całkiem tanio Wojtek Natalia - ocena (1) Szybki druk, b.dobrej jakości, konkurencyjne ceny. Sprawna expresowa... Natalia Beata M - ocena (2) Serdecznie i z przyjemnością polecam drukarnie Harbor. Przemiły kontakt,... Beata M Joanna - ocena (1) To był prawdziwy express. Projekt wizytówek i rollupa wykonany w ciągu... Joanna Anna Bracka - ocena (1) Drukarnia, która buduje portfolio w oparciu o zadowolenie klientów.... Anna Bracka Basia - ocena (2) Uwielbiam tę drukarnię. Przemiła, pomocna obsługa. Wydruki zawsze na co... Basia Wiesław - ocena (1) Bardzo pozytywny kontakt. Zaangażowanie w zlecenie od samego początku. Od... Wiesław Mariusz - ocena (1) Wydruk plakatów B1 wyszedł idealnie! Szybka realizacja, miły kontakt. Polecam! Mariusz Renata - ocena (1) Korzystałam będąc na targach, ekspresowe wykonanie wizytówek które zostawiłam... Renata Jerzyk - ocena (1) Świetna Drukarnia, robota wykonana solidnie za każdym razem. Druk najwyższej... Jerzyk Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam drukarnie! Bardzo szybki czas realizacji, sympatyczni... Natalia Artur - ocena (1) Bardzo sprawnie wykonana i zamontowana reklama świetlna. Artur Jurek - ocena (1) Solidne wykonanie i profesjonalny montaż Jurek