Hawana

Solaria

Gdańsk, Opolska 3

hawana nowa!!!! (1) uczeszczam tam od kad powstalo to solarium wczesniej chodzilam na to starsze... POLECAM hawana wrzeszcz (1) nowa hawana jak i stara we wrzeszczu jest fantastyczna. mila obsluga nie duze... mac hawana (1) moim zdaniem hawana we wrzeszczu jest fantastyczna!! nowa jest pieknie... mariusz
POLECAM (1) CHCIALAM ZACHECICKLIENTOW DO ODWIEDZANIA HAWANY NA MORENIE.DZIEWCZSYNY... WIERNA KLIENTKA Wrzeszcz (1) Do pewnego czasu korzystałam z solarium w "nowej" Hawanie we Wrzeszczu,... Ona Najlepsze solarium! (1) Korzystam z usług tego solarium przynajmniej raz w tygodniu i jestem bardzo... Muśnięta słońcem Wrzeszcz (1) Hawana jest najlepsza i nie ma co ukrywać Macias MORENA (1) Polecam wszystkim HAWANE na Morenie...w prawdzie jest niekiedy "tłoczek", ale... KLIENTKA Morena (1) Bardzo miła obsuga na morenie , gorac polecam. We wrzeszczu beznadziejna... MAGDA GINO :)) (1) Goraca polecam M"ORE"NE!!! super solarium i najlepsza obsluga:)) emilek ;) (1) Bardzo , Bardzo polecam Hawane na morenie , super obsługa panie zawsze miłe ,... Dominika Kinia.;d - opinia (1) ;)). Kinia.;d Pracownicy (1) jedyna rzecz ktora mnie nabardziej denewuje to obsluga..... jeden przyklad... iza ... (1) Zdenerowała mnie pewna sytuacja.. Przyszłam do solarium we Wrzeszczu,... Karkolka Natalia - opinia (1) odwiedzilam dzisiaj Hawane chodze tam mniej wiecej raz w tygodniu ale dzisiaj... Natalia Opolska 3 (1) tak tak ja tez juz chcialem cos napisac na temat tych lamp ale ostatnio... Smok maja - opinia (2) Polecam hawane na MORENIE :) maja IZKA - opinia (1) NA PRZYMORZU TRZEBA WYMIENIC LAMPY! -ROBI SIE MAŁA LIPKA NA OPOLSKIEJ... IZKA Polecam (1) Świetne solarium, miła obsługa i usługi wykonywane w dobrym stylu. Można się... Aneta Marzena - opinia (1) To bardzo mile miejsce, do ktorego ludzie z przyjemnoscia przychodza.moge... Marzena