!!!lepiej trzymać się z daleka!!! (1) W marcu kupiłam kupon na dwa zabiegi laserowe na stronie groupon.pl. Udało mi... Barbara M. Absolutnie nie (1) Długo zastanawiałam się nad dodaniem tej opinii, zwłaszcza, że starałam się... Ranita nie polecam (1) Jaki czas temu kupiłam kupon na grouponie -przedłużanie rzęs. Przedłużam... mon
nie polecam. (1) Jaki czas temu kupiłam kupon na grouponie -przedłużanie rzęs. Przedłużam... mon Depilacja laserowa (2) Jestem bardzo zadowolona. Kupiłam bon z groupon'u i nie żałuję. Obsługa... kate / kaś Zdecydowanie nie polecam (2) Jeśli chodzi o wystrój salonu i obsługę, to jak najbardziej na plus... klientka Gabinet kosmetyczny na 5 :) (1) Korzystałam z usług Helioderm kilkakrotnie i za każdym razem wychodziłam... Klaudia Polecam (1) Skorzystałam z zabiegu przedłużania rzęs 1:1- oferta promocyjna z groupon'u.... Auś zamykanie naczyń krwionośnych - zero efektu (1) Chciałam się pozbyć "pajączków" na nogach. Wg informacji na stronie... Justyna Miła obsługa nie wystarczy... (1) Liczy się też jakość świadczonych usług. Nie polecam, szczególnie osobom,... mami Polecam (1) Własnie wrociłam :)) Korzystalam z przedluzania rzes z kuponem grupon dlatego... Karolina do zaakceptowania (2) Do salonu trafiłam po wykupieniu bonu zniżkowego na depilację laserową (o... Viki