Helios Alfa Centrum

Kina

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

No more (tears) ! (1) Multipleksy mają to do siebie, że wyświetlany w nich repertuar jest... Rafał super ceny, klimat ale... (1) ...byłem ostatnio na kilkunastu filmach i zauważyłem ,że wyświetlany film... Michał Staruszkowie :) (1) Wybrałem się dzisiaj po raz kolejny z małżonką do kina Helios, jesteśmy... Kinoman
Brak informacji na stronie internetowej (2) Nie znalazłam na stronie internetowej informacji dotyczącej ograniczeń... Ewa Czajka kierownictwo kina (1) do tej pory byłam zadowolona z oferty Heliosa na Kołobrzeskiej jednak wczoraj... Kinga polecam (2) bardzo mila obsluga, zawsze pomagaja gdy jest jakis problem, dobre ceny czego... Paweł latające butelki (1) zawsze bardzo lubiłam ten kinoplex , do dzis... wybrałam sie na seans 2012,... Agata polecam wszystkim! (1) tanio, wygodnie, czysto, przyjemnie i nowocześnie ;-) Krzysiek BRAK KLIMATYZACJI! (1) Na seansie dnia 18.07. 2009 o 18.45 na sali numer 2 nie było klimatyzacji.... Ewelina ... (1) Nie mają nic dla singli! :-( Tomek Polecam (1) Kino jest ok. Chodze czesto, mam tez zwyczaj rezerwowania biletow - unikam w... Anna K. odwolane seanse (1) W dniu dzisiejszym wybraliśmy sie z Małżonką na wybrany film Oszukana.... Piotr B dobre kino...świetne filmy (1) moje ulubione kino ...odwiedzam je raz w tygodniu ;d gdyby jeszcze ceny... Paulina czy ONi coś sobie z tego robią? (1) 1 - brudno 2 - śmierdzi popcornem(albo stary albo klima nawala albo... raider PO RAZ KOLEJNY TO SAMO (1) ZAMOWILEM BILETY TELEFONICZNIE 2SZT/NIE DLA CALEJ WYCIECZKI/PO DOPCHANIU Z... JULI i lesz Nikt nie odbiera (1) telefonu na rezerwację biletu Zk Ochrona do kitu!!! (1) Wybrałem się z dziewczyną na seans o 22.45 "Idealny facet..." byliśmy... Kam zdzierusy (1) seans na 23 00 pelna sala a oni wyl.klimatyzacje zaduch totalny nie mozna... bonaQa kinoman - opinia (1) czy opinie osók korzystających z seansów nie przemawiajają za tym ,ze trzeba... kinoman Ola - opinia (1) czekałam na film z 40 min.. bo była awaria.. byłam tam ze szkoła, obsługa... Ola