Magda - opinia (1) Chodzę do pani Oleny na regulację i farbowanie brwi - pani stylistka wykazuje... Magda Maria - opinia (1) Dzisiaj skrzystalam z usługi u p. Iwonki przepięknie obcięte włoski... Maria G. - opinia (1) Polecam każdemu salon Hello beauty and Spa :) G.
Lenka - opinia (1) Przystępne ceny i świetnie wykonana usługa. Polecam szczerze! Lenka Klientka - opinia (1) Piękne i staranne wykonanie pedicure, polecam :) Klientka Ania - opinia (1) Bardzo czysty i elegancki salon, polecam! Ania Monia - opinia (1) Byłam pierwszy raz na facetapingu - polecam każdemu kto się nad tym... Monia O. - opinia (1) Świetny salon, już wiem, że będzie to często odwiedzane miejsce O. Beti - opinia (1) Salon warty polecenia każdemu !!!!!! Beti Polecam! - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa, idealnie wykonana usługa i dobra oferta,polecam... Polecam! Teresa - opinia (1) Świetny salon, odwiedzę jeszcze nie raz ;) Teresa Ola - opinia (1) Polecam ten salon z całego serca!!! Ola Swietnie - opinia (1) Jestem zachwycona wykonaniem paznokci przez Panią Klaudię,pozdrawiam Swietnie Blondynka - opinia (1) Świetne miejsce na mapie Trójmiasta, jestem zachwycona nowym kolorem włosów! Blondynka Super salon - opinia (1) Wyszłam z salonu zadowolona, przystępne ceny, piękne wnętrze salonu :-) Super salon polecam :) - opinia (1) Na pierwszej wizycie czułam się jakbym odwiedzała ten salon kilka lat, czekam... polecam :) hanka - opinia (1) Wizyta i dokładność wykonania bez zastrzeżeń, pani Gabrysia wykonała kawał... hanka K.G. - opinia (1) Serdecznie polecam,bardzo rzetelnie, profesjonalnie i przede wszystkim w... K.G. klientka salonu - opinia (1) Jak na pierwszą wizytę w tym salonie jestem pozytywnie zaskoczona jakością... klientka salonu J. - opinia (1) Po wizycie cieszę się pięknymi rzęskami, Pani indywidualnie pochodzi do... J.