Hemoroidy

Witam czy można biegać z nie wyleczonymi do końca hemoroidami ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hemoroidy

Oczywiście, że można.
Należy jedynie trzymać je w kagańcu i na smyczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To zależy w jakim jesteś stanie oraz na ile nie doleczyleś hemoroidów. Ogólnie nie ma aż tak dużych przeciwwskazań a aktywność fizyczna jest bardzo ważna. Nie powinno Cię jednak nic boleć ani uwierać. Jesli o mnie chodzi to bardzo pomogło mi Procto vitale. Ziołowy środek a znacznie poprawił moj stan.

Po jakim czasie jest działanie? Stosujesz samo czy we wspomaganiu z innymi środkami?

Pomogło po miesiącu. Znaczy się jakieś efekty widziałam już po tygodniu stosowania ale ostateczny efekt był mniej wiecej tak po miesiącu brania. Aktualnie nie stosuję innych środków niż procto vitale plus maści na hemoroidy jak akurat mam gorszy dzień ( chociaż mój stan na tyle sie poprawił,ze masci biorę jedynie okazyjnie)

Czy to jest na receptę? Czy mogę po prostu ot tak kupić w aptece? Również szukam czegoś skutecznego ponieważ biore wiele leków oraz maści i mam wrażenie,że pomagają jeydnie na krótki okres ;/ Poza tym jest coraz gorzej i mam prblemy z pracą i usiedzeniem w jednym miejscu.

Jest bez recepty:
http://pl.vitaleherbs.com/procto-vitale/ Z tego co jednak wiem to jest do zamówienia jedynie przez internet ( nie widziałam w aptekach ale może po prostu dokładnie sie nie pytałam).

Inne tematy z forum

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Feromony (3 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......