Hestus

Studia tatuaży

Gdynia, Śląska 58

Danny - ocena (1) Muszę przyznać, że Hestus Tattoo idealnie trafił w sedno. Od pierwszej... Danny Maja - ocena (1) Mój nowy piercing od Hestus to perfekcyjne uzupełnienie stylizacji! Obsługa... Maja Kokon - ocena (1) Zrobiłem mały tatuaż na nadgarstku i wszystko przebiegło super. Atmosfera... Kokon
Domi5 - ocena (1) Zero stresu, szybka robota i pełne wyjaśnienie, jak dbać o nowe przekłucie Domi5 Oliv44 - ocena (1) Przekłucie brwi to teraz mój ulubiony element stylizacji! Oliv44 Agnieszka K3 - ocena (1) Proces przekłucia nosa opisano mi szczegółowo, co pozwoliło mi poczuć się... Agnieszka K3 Gregory2115 - ocena (1) Studio ma świetny vibe czujesz się, jakbyś był w miejscu stworzonym dla... Gregory2115 Renia - ocena (1) Wszystkie użyte narzędzia były sterylne, a przekłucie pępka wykonano z... Renia sspurek - ocena (1) Obsługa rzetelnie wyjaśniła, jakie kolczyki wchodzą w cenę usługi, a proces... sspurek marzennka_dol - ocena (1) Profesjonalne doradztwo pomogło mi wybrać kolczyk, który subtelnie podkreśla... marzennka_dol Michał - ocena (1) Przekłucie chrząstki ucha w Hestus Piercing było dla mnie kolejną odważną... Michał matuzik0292 - ocena (1) Jako osoba, która zwraca ogromną uwagę na czystość i higienę, muszę przyznać,... matuzik0292 Karolina - ocena (1) Największy plus? Narzędzia i techniki, które wykorzystują, są na najwyższym... Karolina justyna.adamska855 - ocena (1) Przekłucie nosa, na które się zdecydowałam, zostało wykonane z niebywałą... justyna.adamska855 Krzysztof Dziemitko - ocena (1) Zabrałem córkę do Hestus Tattoo na jej pierwszy piercing i byłem pod... Krzysztof Dziemitko Kornelia C - ocena (1) Tatuaż w Hestus to dla mnie pamiątka z podróży do Gdyni. Ekipa była super... Kornelia C dawidd - ocena (1) Doceniam w Hestus perfekcyjną sterylność i nowoczesny sprzęt. Tatuaż, który... dawidd Maja Pasieka - ocena (1) Tatuaż, który zrobiłam, przedstawia mojego ukochanego psa i wygląda cudownie.... Maja Pasieka Asia - ocena (1) Choć początkowo miałam wątpliwości, Hestus Tattoo okazał się miejscem... Asia Adam - ocena (1) Robiłem tu całe płacy, całość poszła na 4 spotkaniach! Nie obyło się bez... Adam